![]() |
Cytat:
dziękuję właśnie tak zrobiłem, bałem się aktualizacji ze sprawdzaniem klucza, ale można ją spokojnie pominąć i dalej instalować aktualizacje, dzięki Ci za pomoc i całej reszcie! |
Panel sterowania/narzedzia administracyjne/uslugi/centrum zabezpieczen wejdz we wlasciwosci daj na wylacz i zatrzymaj
|
Centrum zabezpieczen > po lewej stronie okienka... Zmien sposob informowania mnie przez Centrum Zabezpieczen
|
HKLM\Software\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify Dword=1
|
mo***380;e tak
panel sterowania>centrum zabezpiecze***324;>zasoby> zmie***324; spos***243;b informowania mnie ...>ustawienie alertu i odznacz to co ci potrzebne czyli aktualizacje automatyczne a ja proponuj***281; w***322;***261;czy***263; aktualizacje tylko ustawi***263; na pobierz i powiadom mnie kiedy b***281;d***261; gotowe do zainstalowania |
uruchom xp-antispy i zaznacz wy***322;***261;cz centrum bezpiecze***324;stwa
|
Hej, ja zrobiłem tak że włączyłem aktualizacje w panelu sterowania żeby się dymek nie pojawiał, a żeby nie było aktualizacji w mój komputer>>prawy myszki>>zarządzaj>>usługi i aplikacje>>usłaugi>>aktualizacje automatyczne trzba zatrzymać usługę i ustawic typ uruchamiania na wyłączony
|
Jak wyłączyć to cholerstwo w XP?
Witam!
Mam takowy problem przy Service Pack'u 2, przy uruchamianiu systemu mam wyłączone aktualizacje i nie chce ich włączać i ciągle ten cholerny znaczek się pojawia i jest napisane, żebym kliknął ten dymek, żeby naprawić ten problem. Ktoś wie jak się tego pozbyć ? (oczywiście poza odinstalowywaniem poszczególnych paczek aktualizacyjnych) z góry dziękuję za wszelką pomoc i informacje. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |