![]() |
ja oczekuje poprostu
1. W***322;***261;czam Kompa,Wk***322;adam p***322;ytke 2. P***322;ytka startuje z Autoruna 3. i po autostarcie moge ju***380; skopiowa***263; dane archiwum, pliki do okreslonej lokalizacji i tylko tyle... tyle styknie... Da rade To zrobi***263; tym nLite?? |
musisz dokladnie okreslic co chcesz zrobic:
przerobic instalacyja plytke windows i zmodyfikowac ustawienia azeby np. Programs Files zamienic na folder Programs. Jezeli tak to polecam programik nLite. |
Hmm..... Z pod Windowasa Wszystko ***347;miga ale ja to chce na czystego kompa kopiowa***263;... Z autorunem nie mam problem***243;w... Problem w tym ***380;e musze stworzy***263; instalator startuj***261;cy tak samo jak p***322;ytka windowsowa... P***322;yta z Windowsem startuje sama z siebie i jest nijako sama dla Siebie "systemem operacyjnym" Ja potrzebuje co***347; takowego tylko ***380;e z jend***261; opcj***261; : Kopiowanie plik***243;w do danej lokalizacj z p***322;ytki :) Jakie***347; pomys***322;y
|
spakuj pliki do nagrania chociazby WinRar-em z zaznaczona opcja Create SFX
a pole destination folder pozostaw pusty. Utworz plik autostart.inf zeby uruchamial ten spakowany plik .exe i wszystko bedzie ok |
Płyta DVD z Autostartem, nie z pod Windowsa
Mam problem... Nie wiem jak nagrac płytę tak aby przy uruchamianiu komputera włączała się ona z autostaru (jak instalator Windows) i aby można było skopiować jakoś wczesniej już zapisane dane z tej płyty na pusty dysk twardy, Chodzi mi oto aby np. po włożeniu płyty włączał mi sie komunikat Gdzie skopiować pliki i tylko zebym wybrał mu lokalizacje i żeby sie wszystko skopiowalo... :) Da rade takie cośzrobić??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30. |