![]() |
Psp i Umd
Witam mam pytanie jezeli sa plyty Umd to znaczy ,ze cos je musi nagrywac ile to cos kosztuje i gdzie da sie to dostac ? Co wiecie o nagrywaniu Umd? Pytam bo chce kupic sobie psp a nie chce majatku wydac na karty pamieci bo 3ba ma miec minimum 3 x 2gb by moc sie tym cieszyc na dluzsza mete.
Pozdrawiam Bartek |
Hahaha Rozśmieszył mnie twój post :D (I to nie chodzi o nagrywarki Umd tylko to):
Cytat:
-Nagrywarki UMD NIE ma (chyba że ruscy wypuszczą) -jak chcesz się cieszyc PSP to wystarczy Ci karta 1GB a jak byś miał 2GB to już wogóle (na Karte 2GB wejdzie ok 7-8 Gier + troche muzy i emu). Ale jeśli jednak masz manie wielkości i chcesz mieć dużo miejsca w PSP to polecam: http://www.allegro.pl/item97410705_d...p_okazja_.html |
Hehe niesmiej sie.(By wymieniac soft musze miec laptopa nie mam to znaczy mam ale do dupy czyli jak bym nie mial. Ciagle jestem w drodze jak wyjezdzam to chce miec min. 10 filmow pare gier i muzyke z 800 mb bankowo (nagram w ogg i bedzie mniej zajowac)
|
Może jestem zacofany ;), ale co to jest "3ba" ? :hmm:
Cytat:
|
Szkoda kurde. No dobrze ale na 4gb ile zmieszcze filmow(700mb po converterze) , gier i muzy ?
Pozdrawiam Bartek |
@Berion, ale mia***322;em na my***347;li nagrywaki dostepna "dla przeci***281;tnego zjadacza chleba"
@Starved, Hmm PSP NIE, obs***322;uguje kart/dysk***243;w wi***281;kszych ni***380; 4GB, PSP nie odtwarza OGG (no chyba ze Homebrew). na 4GB zmie***347;cisz ok 10 gier bez ripowania/"ma***322;e" ripowanie, muzyki to ju***380; sam sobie sprawd***378; :D a co do film***243;w to tu te***380; sprawa jets r***243;***380;na jak np DivX'a (700MB) przekonwertujesz do Mp4 o zajmuje ok 300-400MB ale jest jeszcze PMP Mod (osobi***347;cie nie testowa***322;em ale s***322;ysza***322;em ***380;e filmy przekonwertowane w nim/odtwarzane w nim s***261; dobrej jako***347;ci i zajmuj***261; jeszcze mniej). |
Ok wielkie thx to znaczy ja wiem ,ze nie psp nie odtwaza kart wiekszych niz 2 gb. Chodzilo mi oto ,ze bede mial pare kart.
|
Mozna zamowic u Sony usluge zrobienia UMD W tlocznik :taktak:
Trzeba tylko posiadac licencje od sony - okolo 25 000 dolcow w przypadku malej, dopiero zaczynajacej robic gry firmy. Koszt wybicia tego to glupie 2 dolary, wiec to nie problem. Acha, minimalne zamowienie : 50 000 sztuk :-)! |
@ M@X
Pomyślmy... .... 25000 + 2x50000 = "Y" x 4zł. Opłaca się jak ch*a :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |