![]() |
Lost za darmo?
Disney'owski ABC planuje udostępnianie za darmo od maja odcinków seriali, m.in. Lost, Gotowe na wszystko, już na drugi dzień po emisji w konwencjonalnej telewizji.
Nie są na razie znane szczegóły techniczne nowej platformy My ABC - czy będzie to streaming, czy możliwość downloadu, jaka będzie jakość materiału. Wiadomo, że filmy będą zawierały reklamy, inne niż w czasie emisji telewizyjnej - lecz do reklam zdążyliśmy się już chyba przyzwyczaić. W każdym razie razie idea "sieci przyszłości" wg. Disney'a idzie IMO w dobrym kierunku ;) |
wydaje mi sie ze nie bedzie to dobrej jakosci. i razcej jako streaming(cos jak teledyski na interii).
|
Cytat:
|
[QUOTE=Reetou] lecz do reklam zdążyliśmy się już chyba przyzwyczaić.
/QUOTE] no nie wszyscy.. nie wszyscy.. :> http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/64....html?posted=1 |
online... ja wole z kana***322;u np. scifi :D
|
Jak by***322;by w dobrej jako***347;ci to czemu by nie :D
|
Cytat:
ale narazaie na sezon 1 Lost-ow do wypozyczalni cos kolo 27kwietnia :D |
Program ruszy***322; - strona
Odcinek przerywany jest trzykrotnie 30-sekundow***261; reklam***261;, wi***281;c nie jest tak tragicznie. Wprowadzono ograniczenie dost***281;pu do odcink***243;w tylko dla ludzi z US, wi***281;c trzeba ***322;***261;czy***263; si***281; przez jakie***347; free US proxy ;) np. 147.31.180.227:80 Nie jest niestety najszybsze i u mnie na wi***281;kszym formacie wideo przycina si***281;. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:07. |