Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Canal+ (https://forum.cdrinfo.pl/f5/canal-64480/)

mensir67pl 12.04.2006 14:56

Cytat:

Napisany przez Air
Witajcie, mam karte PixelView Play Tv PV-BT878P+. Chcialbym się dowiedzieć, czy wiecie jak kodowany jest canal+(w multimedi w Świdnicy). Czy istnieją programy, aby móc rozkodować (mam oczywiście opłacony abonament) C+ ??? Pytam z czystej ciekawości, a wiem że ludzi na tym forum są bardzo uczynni ;) Prosilbym o wyslanie mi potrzebnych plikow do MoreTv na maila morfeusz197@o2.pl. Z gory dziekuje.

a tak może byc ??? :D

Jesli oplaca c+ wija satelita to BT878P+/moreTV itp -nic tu nie pomoze

Analogowo na satelicie juz C + nie nadaje to i raczej kablowki tego nie maja

no ale tu moge byc nie scisly w informacjach :>

ale moze pomoc komputer i to cos || i miec np. Full za cene b****-go

lub jescze inna opcja ale to ......

Air 12.04.2006 14:48

Cytat:

Napisany przez M@X
Air, goddamn You ;-)...

hehe :spoko:

Pozdrawiam

M@X 12.04.2006 14:45

Air, goddamn You ;-)...

Air 12.04.2006 14:44

Witajcie, mam karte PixelView Play Tv PV-BT878P+. Chcialbym si***281; dowiedzie***263;, czy wiecie jak kodowany jest canal+(w multimedi w ***346;widnicy). Czy istniej***261; programy, aby m***243;c rozkodowa***263; (mam oczywi***347;cie op***322;acony abonament) C+ ??? Pytam z czystej ciekawo***347;ci, a wiem ***380;e ludzi na tym forum s***261; bardzo uczynni ;) Prosilbym o wyslanie mi potrzebnych plikow do MoreTv na maila morfeusz197@o2.pl. Z gory dziekuje.

a tak mo***380;e byc ??? :D

M@X 12.04.2006 14:30

Temat nie pretenduje do zamkniecia, poniewaz uzytkownik pisal iz inne kanaly ma niewyrazne - w paski itp. - jest to problem, w ktorym nalezy udzielic mu pomocy. Prosze nie mieszac w to polityki - nie jestem sluzbista. Zabezpieczenia to troche inny temat - jesli ktos pisze ze chce wykonac kopie zapasowa oryginalu, to przeciez nie mozna mu tego zabronic. Ladnie to wyglada w poscie, choc wiemy o co chodzi w wiekszosci przypadkow. Tutaj jednak nie widze uzasadnienia aby dekodowanie platnego kanalu telewizyjnego bylo w jakikolwiek sposob uzasadnione. Dlatego uznaje te kwestie za rozstrzygnieta i na polemike jestem otwarty, ale ciezko jest raczej podwazyc oczywisty stan rzeczy...

mensir67pl 12.04.2006 13:49

Cytat:

Chcialbym rozkodowac canal+(w multimedi w ***346;widnicy) ?
rozumie ze nadaja ANALOGOWO ? bo to juz rarytas sygnal analogowy ? C+

ed hunter 12.04.2006 13:48

nie hipokryzji tylko domniemania niewinno***347;ci ;p

Proton 12.04.2006 13:45

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
Proton - ale w przypadku płyt zakłada się, że jesteś właścicielem oryginału, a co w przypadku płatnej TV? Do oglądania upoważnia Cię jedynie wykup abonamentu, nie ma wersji demo...

Wiem, że nie ma wersji demo w TV i jest to kradzież.
Ale przeraża mnie właśnie to zakłamanie, że w przypadku płyt zakłada się, że ktoś kto pyta o skopiowanie, jest Właścicielem oryginału. Nie oszukujmy się, 90% tego typu pytań jest kierowana przez osoby, które oryginał co najwyżej widziały lub może i mają, ale pożyczony na chwilę. Jednakże umożliwia się podpowiadanie, jak obejść zabezpieczenia i nie straszy banami... no bo zakładamy, że ktoś jest Właścicielem oryginału. Sumienie czyste. Zbyt wiele hipokryzji w tym wszystkim...

wolfen3 12.04.2006 13:39

a ja proponuje koledze wpisac w google "laki"

ed hunter 12.04.2006 13:33

Cytat:

Napisany przez Proton
A może coś więcej jesteś w stanie napisać oprócz zdawkowego "co" i emotioikonek??

Tak! :szczerb:
Cytat:

Napisany przez Kristoferros
:rotfl: Nie ma o czym mówić, C+ nie złamali już od uuuuuuuuu... a może i więcej miesięcy... :P

Proton - ale w przypadku płyt zakłada się, że jesteś właścicielem oryginału, a co w przypadku płatnej TV? Do oglądania upoważnia Cię jedynie wykup abonamentu, nie ma wersji demo...

a słoneczko świeci :tak!:

Kris 12.04.2006 13:24

:rotfl: Nie ma o czym m***243;wi***263;, C+ nie z***322;amali ju***380; od uuuuuuuuu... a mo***380;e i wi***281;cej miesi***281;cy... :P

Proton - ale w przypadku p***322;yt zak***322;ada si***281;, ***380;e jeste***347; w***322;a***347;cicielem orygina***322;u, a co w przypadku p***322;atnej TV? Do ogl***261;dania upowa***380;nia Ci***281; jedynie wykup abonamentu, nie ma wersji demo...

Cytat:

Napisany przez M@X
Rozkodowuj sobie, ale nie na tym forum... Nie odpisywac mu odnosnie C+, bo bany poleca...

A zamkn***261;***263; tematu nie potrafisz?

Proton 12.04.2006 13:24

Cytat:

Napisany przez ed hunter
Co?:wow: :help:

A może coś więcej jesteś w stanie napisać oprócz zdawkowego "co" i emotioikonek??

ed hunter 12.04.2006 13:00

Cytat:

Napisany przez Proton
Czyżby na tę decyzję rządy PiS'u miały wpływ?? Pełna cenzurka, tak trzymać!! Ale to przecież dla naszego dobra.
Jakoś nie ma problemu z rozwodzeniem się na forum na tematy, jak obejść zabezpieczenia płyt. Oczywiście możesz napisać, że te kopie na użytek własny są i wykonywane z oryginalnych płyt, których jest się oczywiście Właścicielem. Tylko, że w taką argumentację chyba sam nie wierzysz...
Dlaczego więc zakazujesz kategorycznie rozważań na temat rozkodowania C+? Pewnie chłopak też chce na użytek własny i może tylko celem wypróbowania przez 1 dzień, aby "skosztować" wartości tego programu, a potem móc wykupić abonament? Można i tak myśleć, choć do konca w to wierzyć wcale nie musimy.

Co?:wow: :help:

Proton 12.04.2006 12:52

Cytat:

Napisany przez M@X
Rozkodowuj sobie, ale nie na tym forum... Nie odpisywac mu odnosnie C+, bo bany poleca...

Czyżby na tę decyzję rządy PiS'u miały wpływ?? Pełna cenzurka, tak trzymać!! Ale to przecież dla naszego dobra.
Jakoś nie ma problemu z rozwodzeniem się na forum na tematy, jak obejść zabezpieczenia płyt. Oczywiście możesz napisać, że te kopie na użytek własny są i wykonywane z oryginalnych płyt, których jest się oczywiście Właścicielem. Tylko, że w taką argumentację chyba sam nie wierzysz...
Dlaczego więc zakazujesz kategorycznie rozważań na temat rozkodowania C+? Pewnie chłopak też chce na użytek własny i może tylko celem wypróbowania przez 1 dzień, aby "skosztować" wartości tego programu, a potem móc wykupić abonament? Można i tak myśleć, choć do konca w to wierzyć wcale nie musimy.

ed hunter 12.04.2006 09:24

Cytat:

Napisany przez M@X

na PW też nie? :>
:P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:09.