![]() |
pewnie mniej przyjemnie bylo placic za lampy do rzutnika :D
ale masz racje.. tez chcialbym zobaczyc xboxa360 na rzutniku czy olbrzymim LCD/plazmie. Ale na razie musi mi wstarczyc dreamcast i 25cali. I tak sie gra przyjemniej niz na moim 3ghz pececie. I pomyslec ze jak mialem c64 i amige to chcialem koniecznie TV zamienic na monitor :haha: |
Jest taki koleś, który robi opisy przejścia gier używając w tym setek screenów. Byłem kiedyś na jego stronie i opisuje tam również swój komputer i stanowisko 'pracy'. Nie udało mi się teraz niestety znaleźć jego strony, żeby pokazać, ale dla mnie to jego komputer robił wrażenie. Wygodny fotel, rzutnik na ścianę, super myszka.. Aż się przyjemnie robiło na myśl o grze w takich warunkach :)
|
Cytat:
|
eh, piekan sprawa
choc dobry projektor i polokragly ekran tez by sie zdal - a taniej i prosciej :) Zona by mnie zabila :D |
Cytat:
Za to powinna być reputka - szkoda, że je zdjęli :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie no mam do***347;***263;!!!!! nawet mi spokojnie gra***263; nie dadz***261;, zaraz sie przyczai jakis z kamer***261; ;)
|
Cytat:
|
Ja to bym pogra***322; w pasjansa ;) albo sapera ;)
|
A jakby się na tym w ET grało :D :>
|
...aaa juz to widzia***322;em gdzies kiedys chyba :D
mimo wszystko chcia***322;bym zobacy***263; Tekkena5, FFX i 12 no i mgsy,burnouty... :D |
Pogralbym na tylu monitorach w MGS 3 ;-)...
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja jak bym maił takie coś to wynajął bym wielką halę , kupiłbym dużo chipsów i napojów , zebrał wszystkich kumpli i kumpelki (dla towarzystwa) i zrobił wielki turniej w FIFA'e lub NHL'a.|| ||
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:14. |