Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Problem z Unispiker'em (https://forum.cdrinfo.pl/f5/problem-unispikerem-64525/)

DeMoN 85 13.04.2006 11:27

Problem z Unispiker'em

Witam. Zainstalowałem se Unispikera 2,6. Mam takie wieśniackie zęby koło zegara systemowego jak załacze ten program. Nie ukrywam że zainstalowałem go żeby robił mi za lektora. Ale nie umiem go zmusić żby czytał mi napoisy w filmach. Widziałem ż ludzie niektózi uruchomili go ale nikt nie podał jak to zrobił. Więc może podacie tu instrukcje?
Z góry dzięki

Smartek 13.04.2006 12:06

kupic oryginal :P

Matievoo 13.04.2006 12:33

A kto w tej wersji Unispiker'a jest lektorem.
Kobieta czy meszczyzna ?
Bo jak kobieta to ona jest do niczego:\

Air 13.04.2006 13:04

Cytat:

Napisany przez DeMoN 85
Witam. Zainstalowa***322;em se Unispikera 2,6. Mam takie wie***347;niackie z***281;by ko***322;o zegara systemowego jak za***322;acze ten program. Nie ukrywam ***380;e zainstalowa***322;em go ***380;eby robi***322; mi za lektora. Ale nie umiem go zmusi***263; ***380;by czyta***322; mi napoisy w filmach. Widzia***322;em ***380; ludzie niekt***243;zi uruchomili go ale nikt nie poda***322; jak to zrobi***322;. Wi***281;c mo***380;e podacie tu instrukcje?
Z g***243;ry dzi***281;ki

Czy s***322;ownik ortograficzny lektor przeczyta za Ciebie ???

DeMoN 85 13.04.2006 14:10

Cytat:

Napisany przez Air
Czy słownik ortograficzny lektor przeczyta za Ciebie ???

Dzieki za odpowiedź "panie nie robiący nigdy błędów". Jak żeś taki idealny to zrób odlew własnej stopy i walnij sie nim w potylice.
A tak pozatym to już to rozgryzłem więc wątek mozna zamknąć. All Player w wersji wyższej niż 2,1 oraz Subedit Player w opcjach mają mozliwość właczenia lektora. Oczywiście musi być unispiker. A mam głos męski i oczywiście drobne nie dopatrzenia są.
Pozdrawiam:spoko:

andrzejj9 13.04.2006 17:24

Cytat:

Napisany przez Air
Czy słownik ortograficzny lektor przeczyta za Ciebie ???

A może by tak zacząć rzeczywiście wytykać wszystkie błędy.. Czasami jak ludzie spojrzą na jeden albo drugi taki burak to mogą zapamiętać taką pisownię i dojdzie do tego, że internet będzie powodował analfabetyzm..

Zastanowię się. Tymczasem w poście nad twoim Air jest ciekawy kruczek :> ;)

Smartek 13.04.2006 18:01

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Zastanowię się. Tymczasem w poście nad twoim Air jest ciekawy kruczek :> ;)

moge pelnic ta funkcje :D

widzialem duzo bledow, o ktorych nie wspominalem w postach..
ale juz mi sie nie chce zwracac na to uwagi, bo znowu mnie ludzie zle zapamietaja..

Air 13.04.2006 18:06

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Zastanowi***281; si***281;. Tymczasem w po***347;cie nad twoim Air jest ciekawy kruczek :> ;)

hehe, nie zauwa***380;y***322;em wcze***347;niej, :spoko:

Matievoo 13.04.2006 20:20

DeMoN 85 mógłbyś mi podesłać tą wersje Unispiker'a ?
Mój e-mail matievoo@gmail.com.

andrzejj9 13.04.2006 22:03

Cytat:

Napisany przez Smartek
moge pelnic ta funkcje :D

widzialem duzo bledow, o ktorych nie wspominalem w postach..
ale juz mi sie nie chce zwracac na to uwagi, bo znowu mnie ludzie zle zapamietaja..

No ja niestety na ortografię jestem wrażliwy (w sensie, że zauważam większość (jeśli nie wszystkie) błędów. Też nie zwracam uwagi, bo dosłownie co drugiego posta musiałbym się czepiać. Wytykam już tylko te naprawdę ciekawe ;)

DeMoN 85 14.04.2006 22:39

Cytat:

Napisany przez Matievoo
DeMoN 85 mógłbyś mi podesłać tą wersje Unispiker'a ?
Mój e-mail matievoo@gmail.com.

Z przyjemnością :spoko: tylko jest jeden mały problem.....
Ten program zajmuje niecałe 47 mb więc jak Ci to mam podesłać? Bo e-meil raczej odpada;)
Do panów od ortografi.
Drażnią mnie ludzie którzy zachowują się jak chodzące ideały. ciekaw jestem czy Wam się nigdy nie zdarzyło walnąć kulfona.... bo zachowujecie się jak jakieś "wsioki" które skończyły "koledż" i cwaniakują przed innymi:ysz:
Pozdrawiam :)

mgit 14.04.2006 23:00

a ja mam Ivona_Rehab-1.0 kt***243;ra jest zintegrowana z unispiker i daje o wiele lepsze efekty zajmuje raptem 90 MB (g***322;os m***281;ski) ani***380;eli standardowy unispeker :P

andrzejj9 15.04.2006 09:21

Cytat:

Napisany przez DeMoN 85
Z przyjemnością :spoko: tylko jest jeden mały problem.....
Ten program zajmuje niecałe 47 mb więc jak Ci to mam podesłać? Bo e-meil raczej odpada;)
Do panów od ortografi.
Drażnią mnie ludzie którzy zachowują się jak chodzące ideały. ciekaw jestem czy Wam się nigdy nie zdarzyło walnąć kulfona.... bo zachowujecie się jak jakieś "wsioki" które skończyły "koledż" i cwaniakują przed innymi:ysz:
Pozdrawiam :)

Jak już mówisz o "wsiokach" to twoje wypowiedzi pod taki ton mi podchodzą..

Jeśli pobędziesz trochę na forum, to zauważysz, jak mniej więcej pod względem ortografii i stylistyki wyglądają posty różnych osób. I nie mówię tu o tym, że każdy post ma być idealny pod tym względem, ale jednak chociażby pobieżne przejrzenie go przed wysłaniem świadczy o szacunku dla rozmówcy.

Każdy popełnia błędy i nikt nie jest ideałem, dodatkowo nikt się tu nigdy za takiego nie uważał, więc twoje docinki są zupełnie chybione. Licz się jednak z tym, że twoje wypowiedzi i ich forma świadczą o tobie samym, więc jeżeli chcesz być traktowany poważnie, a nie jak "wsiok", to przeznacz chwilę na ich sprawdzenie..

Matievoo 15.04.2006 14:49

Cytat:

Napisany przez mgit
a ja mam Ivona_Rehab-1.0 która jest zintegrowana z unispiker i daje o wiele lepsze efekty zajmuje raptem 90 MB (głos męski) aniżeli standardowy unispeker :P

A masz może jeszcze słownik do Ivona_Rehab-1.0, żeby nie czytał znaków inter funkcji ?

mgit 15.04.2006 15:05

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez Matievoo
A masz może jeszcze słownik do Ivona_Rehab-1.0, żeby nie czytał znaków inter funkcji ?

Włacz tryb lektorski :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:24.