Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zdjęcia i wideo (https://forum.cdrinfo.pl/f88/)
-   -   Mam pytanie o nero 6? (https://forum.cdrinfo.pl/f88/mam-pytanie-o-nero-6-a-64622/)

zene_k 27.11.2006 14:40

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 709643)
ponad pół roku cisza....a tu masz odpowiedź! :mruga: :P

Lepiej późno, niż wcale, jak powiedziała baba spóźniając się na pociąg:haha: ;)

ed hunter 27.11.2006 14:31

ponad p***243;***322; roku cisza....a tu masz odpowied***378;! :mruga: :P

marekc 27.11.2006 13:09

dużo z tym walczyłwm i zawsze miałem sie zsynchronizowany audio do video do dziś nie wiem jak to zrobi ALE zacołem nagrywa w virualdub a potem avi obrabiałem w nero. mósisz tylko znależc dobry codek video w VD np video 5.0 jest tam. jakoś obrazu jest dużo lepsza niż DVix.

tompol 19.04.2006 21:31

Cytat:

Napisany przez nokil
no mama mam i co trzeba teraz zrobić???????????/

Jezeli masz wszystkie pliki VOB, IFO i BUP i masz Nero Burning Rom to w nowej kompilacji wybierasz plyte DVD Video, w lewym oknie pokaze sie domyslna struktura plyty DVD czyli puste foldery AUDIO_TS i VIDEO_TS... Wszystkie w/w pliki ladujesz do folderu VIDEO_TS. Gdy klikniesz przycisk "nagraj plyte" i cos bedzie nie tak (np. bedzie brakowac jakiegos pliku) to nero to wykryje i krzyknie. Jesli wszystko bedzie ok to mozesz wypalac. Jesli caly material miales dobrze przygotowany, tzn. jesli na kompie jest dzwiek to powinno dzialac.
Jesli masz zainstalowane PowerDVD to sie mozesz tez przekonac czy jest wszystko ok klikajac na plik VIDEO_TS.IFO lub uruchamiajac ten program i wybierajac "video source" a potem "open video files on hard disk" i wskazujac folder w ktorym masz wszystkie pliki z filmem. Wowczas w PowerDVD otworzysz film dokladnie tak jak bedzie odtwarzany na dvd stacjonarnym. Jesli bedzie dzwiek to wypalajac w nero jak wyzej musi dzialac. Jesli nie bedzie dzialac to cos masz skopane...
Powodzenia

nokil 19.04.2006 17:34

Cytat:

Napisany przez tompol
A po co rozdzilac? A poza tym sam vob to za malo, gdzie masz pliki IFO i BUP?

no mama mam i co trzeba teraz zrobić???????????/

tompol 18.04.2006 13:29

Cytat:

Napisany przez nokil
Tak ale chodzi o to że mam to w formacie vob.... jak go rozdzielić na video i audio?????????????????? pomocy!!!!!!!!!!!!

A po co rozdzilac? A poza tym sam vob to za malo, gdzie masz pliki IFO i BUP?

nokil 18.04.2006 13:17

Cytat:

Napisany przez BD
A podłączyłeś sygnał do karty dźwiękowej?

Tak ale chodzi o to że mam to w formacie vob.... jak go rozdzielić na video i audio?????????????????? pomocy!!!!!!!!!!!!

BD 18.04.2006 10:57

A pod***322;***261;czy***322;e***347; sygna***322; do karty d***378;wi***281;kowej?

nokil 16.04.2006 13:33

Mam pytanie o nero 6?

Mam nero 6 i gdy chcę na płytę dvd nagrać film (nagrywany kamerą) to nie ma głosu..... chociaż w filmie jest... jak to zrobić żeby był???? pomocy!!!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:03.