![]() |
spoko spoko juz wszystko chodzi bo tamtego burnouta wypalalem kilka miechow temu i wtedy wiedzialem troche mniej. teraz wypalilem i dziala ale mysle ze wtedy problem tkwil w jakosci plyty.. jeszcze raz dzieki za pomoc a z tutoriali oczywiscie korzystam i wypalam decrypterem
|
To tak jakbys zabootowa***322; swapa dvd, a w***322;ozy***322; plyte Cd wtedy masz np. taki komunikat.
Cytat:
I jeszcze raz ci napisze zaden "loader DVD" nic ci nie da! Daruj sobie t***261; mysl - ta gra chodzi i juz. Ty robisz karygodne b***322;edy takim podejsciem. Postaraj sie pos***322;uchac tych wskaz***243;wek. |
Cytat:
Problem w tym, że ja nie zrozumiałem poprzedniego postu :) |
wielkie dzieki za pomoc
ale mam jeszcze pytanko. kiedys wypalilem tego burnouta ale z fullDVD bez skladania tych pliczkow w obraz w standardowych formatach jak .iso, tylko wrzucilem te pliczki do nero express i wypal i probuje odpalic ze swapem ale wyskakuje mi "not valid PS2 disc"... no to jak z ta sytuacja? o co chodzi z tym "not a valid PS@ disc"? |
Cytat:
Cytat:
@dejfjoe Jesli masz SM 3.3 lub 3.6 na bank! ci pujdzie Burnout Revenge bez zadnego fixa poprostu wypal obraz i tyle,tak samo sie tyczy poprzedniej czesci ;-) Jesli masz nizsza wersej swapa to koniecznie zobacz temat o tej grze na forum www.ps2nfo.com burnouta i przeczytaj sobie czy wymaga ZL(zoneloader) czy tez nie. |
oki to ja czekam na porady odnosnie Swapa
|
No fakt... hmm... To nie wiem. Desden używa Swapa, więc jak się pojawi pewnie coś zaradzi.
Ja mogę polecić jedynie podmianę przez Zone Loadera. |
ten temat o fixach na PS2NFO.COM to PS2 1:1 Swap Chat?? juz tam szukalem ale nie ma..:( jakas zmowa milczenia :)
|
@dejfjoe
Ja mówiłem o naszym FAQu :) |
sciagnalem swap magic 3.6 user manual ale nie ma tam zadnych linkow do strony z aktualna lista..
to znaczy jest link do oficjalnej strony http://www.swapmagic3.com/Swap_Magic_Compatibility.asp gdzie jest lista gier z ktorymi działa SM 3.6 ale nie ma tam podane czy te gry wymagaja swap fixow |
Lista ta jest nieuaktualniana. Poszukaj w temacie o fixach na PS2.NFO (link w tutorialu o Swapie).
|
burnout revenge
czy do kopii bezpieczeństwa burnout revenge trzeba swap fixa?? czy jesli jakiejs gry nie ma na liscie na stronie http://swapmagicfix.ps2nfo.com/ to znaczy ze nie potrzebuje zadnych fixow??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:55. |