![]() |
Nie sadze ze to przez wytarcie sie podloza ... mam nowe biorko ... pozatym jej " ***347;wirowanie " polega na zablokowaniu sie przyciskow i latanie przez kilkanascie sekund po ekranie a nie sadze zeby to bylo spowodowane wytarciem sie biorka ...
Wydaje mi sie ze myszka po prawie 2 latach uzytkowania zaczyna padac ... Juz kilka razy mi sie kabel polama***322; i musialm ja lutowa***263; ... Czas na zmiane myszki ... :) i prawdopodobnie bedzie nia razer ;p pozdro |
Ja mam tak***261; mysz***281; ;) http://www.allegro.pl/item100930843_...fv_poznan.html jest ok i troszke ta***324;sza od razera i do tego ma zmiane rozdzielczo***347;ci za pomoca przycisku na obudowie bez pomocy sterownik***243;w w krokach 600-800-1200-1600-2000dpi jeszcze model http://www.allegro.pl/item100728904_...ss_x_718f.html obie warte swojej ceny :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No wiec kupilem Logitech Ultra Media FlatX usb , kiedy zobaczylem ze usb , wystraszylem sie ze nie bedzie chodzilo na linuxie ale co pozytywnie mnie zaskoczylo po podlaczeniu wtyczki wszystko smiga jak nalezy :)
klawisze sie fajnie wciskaja :P laptopowy skok co jest dla mnie nowoscia ... ogolnie wypas ;p pozdrawiam i dziekuje za doradzenie || reputy w drodze ... A teraz kolejny problem ... heh Myszka mi zaczala padac :/ :| od czasu do czasu swiruje po calym ekranie ... co jest bardzo uciazliwe wrecz nieznosne zastanawiam sie teraz jaka myszke sobie kupic ... ostrze sobie pazurki na to http://www.allegro.pl/item100368430_...d_nowa_fv.html || |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Z ciekawosci odwrocilem rowniez swoja.. i zauwazylem date :D 15.08.2003r, wiec tez juz ja troche mam - przezyla kilka zalan herbata i jedno coca-cola (caly syf, ktory sie w niej zebral pod klawiszami SKLEIL sie wraz z z nimi tak, ze nie chcialy sie naciskac :>, ale po kapieli chodzila jak nowka ;) ). Jakies 2 miesiace temu siostra kupowala do swojego komputera klawiature - wziela tez Logitech Internet Keyboard tylko ta odswiezona wersje i tez chodzi, choc widze, ze jednak moja jest juz lekko zuzyta :( Cytat:
pozdro ;) |
Wlasnie ide do sklepu , przetestuje wszystkie 3 klawiatury i zobaczymy , teraz ostrze sobie zabki na jakas myszke razera albo ligitech g5 ||
|
Nie twierdze ze znam ja lepiej. Co jakis czas zdarza mi sie napisac na niej pare zdan, a jako, ze mam okazje czasem popracowac chwile na roznych klawiaturach, oceniam ja dokladnie jako "taka sobie". Nie jest zla, ale 21zl mozna zainwestowac znacznie lepiej, chocby w zwyczajnego BTC.
Co do wrazen, to dyskomfort po przesiadce z Logitech Internet Keyboard (niegdys* za 110zl) na tego Samsunga, jest od razu zauwazalny. * przy sprawdzaniu symbolu klawiatury musialem odwrocic ja i spojrzec pod spod. Moje zdziwienie bylo ogromne, gdyz obok zauwazylem naklejke "datestamp" z zaprzyjaznionego sklepu komputerowego, z zaznaczona data (nie wiem jak sie to dokladnie odczytuje, ale raczej) 1 kwartal 2000r, czyli kupilem ja 6 lat temu :wow: Dziala idealnie, wyglada idealnie, pisze sie na niej bardzo wygodnie, wiec w ogole o niej nie myslalem. Byla dla mnie jakby przezroczysta, a tu taki szok. Ma juz 6 lat :respect: Jakbym mial kupowac nowa, to prawdopodobnie mocno bym sie zastanowil nad Ultra X Flat (nawet pomimo faktu, ze mam niemile doswiadczenia z Logitechem OEMowym - w zakresie klawiatur), lub nowymi A4Techami z "laptopowym" skokiem klawiszy. Ale musi byc naprawde "laptopowy", a nie tylko obnizony profil klawiszy, jak w Tracerach. |
Witam !
Cytat:
I dla mnie była ogólnie dobra - małe rozmiary, niskie klawisze, ciche itd. Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Tak samo jeśli chodzi o myszkę - mam najzwyklejszą kulkową - ale leży mi w dłoni lepiej, jak nie jedna lepsza z którą miałem do czynienia. Więc sporo zależy tutaj od własnych preferencji czy też przyzwyczajenia - oraz w dużej mierze, ile ktoś pracuje na komputerze - na pewno dla tych, dla których jest to podstawowe narzędzie pracy - zwłaszcza klawiatura - jej zalety w kwestii ergonomii i wygody są na pewno bardzo istotne. Cytat:
Ciekaw jestem jednak co tak Ciebie zniechęciło do tej klawiatury - pytam bo stwierdzenie "Uzywalem. Dziekuje, postoje." mi osobiście nic nie mówi. A po drugie jak już napisałem, ocena klawiatury jest w pewnym stopniu zależna od preferencji użytkownika - np. dla mnie liczy się aby nie była zbyt głośna, nie miała za wysokich klawiszy (ale nie musi to być "laptopowa"), klawisze chodziły w miarę miękko i oczywiście aby mi "leżała" - a to akurat sprawdzi się dopiero w użyciu ;) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:55. |