![]() |
Cytat:
|
A w erze TakTak mam taryfę Happy (tyle ,że tą tańszą po 8 miesiącach) i mam 16gr do wszyskich sieci i chyba 58gr za minutę + naliczanie sekundowe. MMS 40gr.
Ale musisz sam porównać. |
Cytat:
Więc biorąc pod uwage koszty samych rozmów w Heyach i Tak-Tak co polecacie ? |
Cytat:
|
Zdejmuj***261;c simlocka tracisz gwarancj***281;?
Jak to udowodni***261;? Je***380;eli faktycznie nie widzisz innej mo***380;liwo***347;ci, to por***243;wnaj ofert***281; simdata (3 grosze za 100 kB - s***322;ownie trzy grosze za sto kilobajt***243;w) i wylicz, kiedy Ci si***281; zwr***243;ci. A nie, to sprzedaj telefon z simem na allegro i kup bez ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Byłem w serwisie i powiedzieli mi że da się zdjąć simloca ale potem go już nie założą. Więc nie chce stracić gwarancji, tak też bym wybrał simplusa. |
Zale***380;y tez ile ma os***243;b w jakiej sieci.
|
Cytat:
|
Widzę, że jest to raczej mało opłacalne, ale traktuje to jako dodatek i raczej będę korzystał z tego na wczasach itp. A chyba najważniejsze jest to by rozmowy były tanie :) Więc muszę się zastanowić, którą sieć wybrać
|
Cytat:
|
normalnie jak ja :P:P:P ludzie te***380; mnie czasem nie rozumiej***261;:p
|
Cytat:
kurcze, niedlugo bedziemy potrzebowac kilkunastu forumowiczow zeby odczytac jakiegos posta.. potem kilku nastepnych do nastepnego itd. ;) |
Chyba chodzi o to, ze IceManSpy chodzil po strone Nokii telefonem Nokida 6610i i zjadlo mu tylko 72 grosze, czyli tyle ile za jeden pakiet danych. Wiec piszac, ze minimalny koszt skorzystania z neta 1,44z***322; wedlug niego jest jest bledem.
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:20. |