![]() |
DVD problem'y i pytania
Witam,
mam pare problemow z nagrywaniem DVD video: * podczas przerabiania filmu w CCE przerabia sie tylko kawalek filmu a nie calosc *podczas przerabiania dzwięku z NTSC na PAL nie ma synchronizacji ( ale nie zawsze ) *mam film rmvb i czy jest jakas opcja zeby łyknol to CCE w skrypcie ? Zeby pozniej zjadł to dvd maestro *w dvdmaestro w porownaniu do oryginalnych napisów te moje są takie niewyraźne ( *.stl ) jakby widać było przeplot czy coś ...jak to mozna zmienić ? *Czy jest jakas alternatywa dla dvdmaestro ? *Moglby ktoś podać przyklad skryptu avs jak wrzucić plik 2 CD do CCE zeby przerobilo na pojedynczy ? +musze przerobić jeden film na DVD sciagniety z VCD ( mam tylko plik z obrazem *dat ) jak to zrobić ? Pozdrawiam ... |
Aha i jeszcze jedno bo wyczytalem gdzieś w sieci ze o wiele lepiej spisują sie żółte napisy.Testował ktoś takie coś ? Jak to wyglada ? I może ktoś ktoś zajmuje sie nagrywaniem DVD mogłby wstawić nagłówek pliku *stl tak aby napisy byly jak najlepsze ( wielkość, czcionka ( używam czcionki Helvetica ), i inne )
Pozdrawiam... |
Najlepsze? A nie wydaje ci si***281;, ***380;e to kwestia gustu? W tej chwili u***380;ywam Arial, 32, bold... A ***380;***243;***322;tych napis***243;w nie lubi***281; - pod jakim niby wzgl***281;dem maj***261; spisywa***263; si***281; lepiej?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:48. |