![]() |
mp"trójka" i pliki MPC
mam odtwarzacz mp3 ale plików *.mpc nie odpali , wiecie moze czy jest jakieś narzedzie do grzebania w firmware i dodania obsługi tych plików?? narazie nie mam odtwarzacza ale musze sie zabezpieczyć na taką niemoc danego odtwarzacza:P
|
jakiej marki to mptrojka?
|
Nie ma takiej mozliwosci. Musialbym napisac kodek do danego odtwarzacza znajac doskonale programowanie procesora, pamieci tego urz***261;dzenia. Do tego mie***263; odpowiednie sterowniki do niego (manuala moze i znajdziesz do odpowiednie chipu). Dluzej zajmie Ci poczytanie offestow tego firmware niz napisane kodeka ;p
|
Cytat:
|
a ja mam podobne pytanie, czy są jakieś odtwarzacze mp3, na których da się posłuchać formatów bezstratnych, typu mpc i ape ?
|
Cytat:
|
@mp666 MPC to format stratny.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Te***380; widzia***322;em odtwarzacze czytaj***261;ce pliki flac. Problem w tym,***380;e u nas i na binarkach najpopularniejsze s***261; pliki ape. Odtwarzacza z ape nie widzia***322;em
|
Moj iRiver H320 z Rockboxem odtwarza:
WAV,AIFF,FLAC,Shorten,Wavpack,APE,ALAC,TTA - takie z bezstratnych iAudio X5/X5L od niedawna potrafi praktycznie to samo Na czas odtwazania nie narzekam - bateria 2200mAh daje mi 28 h ciaglej pracy przy sluchaniu mp3 --alt-preset-standard -h :) A z innych ktore daja sobie rade z FLAC to mamy: Rio Karma iAudio 6 iAudio A2 iRiver H1x0 |
Cytat:
|
Google > Fraza "mpc mp3" > Zwyciestwo!
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |