![]() |
Cytat:
wystarczy, ze sprobuje ten "film"/plik odczytac od razu w playerze :) |
to nie obraz pliku
to film w pliku avi zmien rozszezenie na avi |
hmmm...a nie mozesz poprosic jescze raz o ten plik (moze jest uszkodzony faktycznie) Tam widze "JUNK" hmmm...dziwne.
zapisz ten plik: http://beta.xlo.poznan.pl//upload_files/cue.cue Otworz go notatnikiem, tam gdzie jest FILE "wpisz tutaj nazwe pliku.bin" BINARY wpisz nazwe pliku, zmien rozszerzenie Twojego CUE na BIN. Zainstaluj DaemonToolsa i zamontuj w napedzie wirtualnym, jezeli wysypie sie blad, tzn. ze jest co***347; z obrazem, inaczej nie da rady chyba go odtworzy***263;. |
To chyba jaki***347; film...
|
pierwsze 3-4 znaki Cie interesuja
jest to tzw naglowek pliku okreslajcay co to za badziewie z tego wyniknie wszystko Oto kawałek tego co się otworzyło po F3 "RIFF|^Á+AVI LISTr" hdrlavih8 W***8218; Ł ***8364; LIST***8221; strlstrh8 vidsxvid d µ Ł Ť ' ***8364;strf( ( ***8364; XVID JUNK " co to takiego?? |
masz totalcommandera? zaznacz plik i kliknij F3 - zobaczysz lister
pierwsze 3-4 znaki Cie interesuja jest to tzw naglowek pliku okreslajcay co to za badziewie z tego wyniknie wszystko ;) |
a moze sprobowac to rozpakowac, kilka razy mialem plik z rozszerzeniem jakiegos obrazu a pozniej okazywalo sie ze ktos zmienil nazwe z jakiegos pakera. i jeszcze jedna mozliwosc ze jezeli plik byl sciagany z sieci to mozliwe ze jest to jakis film ze zmienionym rozszerzeniem
|
dokaldnie jak pisal @ndy - daemon tools otwiera w zasadzie wszystko
|
Je***380;eli nawet nie mo***380;esz zamontowa***263; danego obrazu w Deamon Tools to mo***380;e jest uszkodzony.
|
Zamień na BIN i zamontuj w wirtualnym napedzie.
nie mozesz tak poprostu zmienic na ccd, to tak jakbys bin zmienil na iso poprostu...[/QUOTE] Pozmieniałem na różne rozszerzenia i pobawiłem się w otwieranie różnymi programami. A oto efekt: 4 zwiechy, 3 restarty, 1 napęd zniknął z systemu. hehe:) :klnie: |
Dokladnie. Plik CUE jest malutki, ktos cos musiał pokręcić z tym plikiem.
Zamień na BIN i zamontuj w wirtualnym napedzie. nie mozesz tak poprostu zmienic na ccd, to tak jakbys bin zmienil na iso poprostu... |
Cytat:
A czy jest sposób żeby sprawdzić czy zmiana rozszerzenia pomogła bez konieczności nagrywania płyty. Bo przyznam się, że już zmieniałem na .ccd i mam płytkę w plecy. |
A spr***243;buj zmieni***263; rozszerzenie z cue na bin i wtedy pr***243;buj.
Bo jak dla mnie cue maj***261; po kilkana***347;cie bajt***243;w i s***261; tylko przekierowaniem do du***380;ego bina. |
Cytat:
no i tu tkwi mój problem nie ma bin - to po pierwsze, jest tylko cue i ma rozmiar bin (prawie giga) to po drugie, a po trzecie to jak znaleźć linijkę nawet pierwszą w pliku 700MB, którwgo nawet Noteped nie chce otworzyć bo "za duży" P.S. Skąd wziąść BW-Clone Próbowałem: CloneCD, CloneDVD,Nero (kilka wersji), CDRWIN,MagicIso,Cd image,Alkohola i nic z tego. |
Sprawdz ta linijke, o ktorej napisal Kasprzak..
ale tak w ogole - cue nie jest potrzebne do nagrania obrazu, wystarczy np. w alcoholu wskazac odrazu plik *.bin :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:45. |