Cytat:
Napisany przez rosol
No to widocznie jest za bardzo skomplikowany jak dla Ciebie skoro przez jedno klikniecie polozyles system...
|
To, że Microsoft wycofał ten program ze swojej oficjalnej strony musiało być czymś spowodowane, zapewne problemami w jego działaniu. Widać to choćby z tego tematu, gdzie już 3 osoby miały z nim kłopoty. Są tysiące różnych konfiguracji sprzętu i wystarczy, że tylko jeden sterownik bardzo popularnych kart graficznych powoduje konflikt z programem i nie pozwala mu prawidłowo uruchomić systemu. Powiedzmy, że co setna osoba uszkodzi sobie w ten sposób system. Niby niewiele, ale jednak te osoby będą miały bardzo poważny problem, który do tego jest niezmiernie trudny lub wręcz niemożliwy do usunięcia.
Rozumiem, że u Ciebie nic się nie stało, ale to nie znaczy, że tak jest u innych, więc komentarz, który napisałeś jest co najmniej nie na miejscu. Widzę jednak, że już wiesz, że zrobiłem źle, więc nie mam zamiaru się kłócić, masz racje ...
Możliwe, że w Chipie był wcześniej, ja na pewno robiłem to zgodnie z artykułem z KŚ lub Entera (już dokładnie nie pamiętam), gdyż Chipa nigdy nie kupowałem. Chodziło o to, że postępowałem zgodnie z zaleceniami, co eliminowało możliwość błędu. No chyba, że autor artykułu postępował źle.
pozdrawiam
|