![]() |
17 cali belinea@100hz:) Sorki chodzi o ps2 a ja jeszcze z ty***322;u za murzynami jestem:)A tv otake 21 cali:):) przez wyjscie video out na k.graficznej:)
|
grundig 21' + RGB
nic nie smuży, ale muszę wyłączać cały sprzęt, bo mam badziewny rozgałęźnik SCART i jak tego nie uczynie to mam cholernie ciemny obraz :\ a aktualnie marzy mi się jakaś plazma czy lcd z hdready... może za kilka miechów, kto wie :wow: :wow: PS. granie po cinchach dołączanych do konsoli to profanacja :szczerb: :szczerb: :szczerb: |
// OFFTOP
Burżuje :szczerb: |
philips plaski kineskop 32 cale widescreen 100hz + kabelek rgb
|
Grundig (nie wiem jaki :D) 28" - chinch + zestawik 5.1
|
Dziekuje ci mocno Beerra wy***322;***261;czenie cyfrowej redukcji szum***243;w pomog***322;o obraz ju***380; sie nie smu***380;y. Lecz jest to troch***281; dziwne funkcja kt***243;ra ma polepszy***263; obraz go pogarsza jeszcze raz dzieki temat zamkni***281;ty.
|
Ja mam sony, bo sony lubi sony i jest cacy :D
|
Cytat:
Co jest dziwne i przykre to fakt, ze wypuszcza sie takie modele i ludzi nieznajacych tematu (nie mozna wiedziec wszystkiego) wpuszcza sie w maliny poprzez bajery typu 100 Hz :/ |
32' Rubin 100 Hz. nawet pilota ma.
|
Cytat:
|
Ta też sie dzieje jak za szybki i dynamiczny braz jest tez jest efekt smuzenia
Myslalem ze samsungi to dobre telewizorki. |
To moze tak - czytalem przed zakupem TV, ze kiepskiej jakosci telewizory 100Hz przy szybkiej zmianie obrazu maja smuzenia (efekt swietnie dostrzegalny w trakcie ogladania chociazby tenisa). Mozliwe, ze Twoj telewizor ma wlasnie taka przypadlosc. Sprawdz czy w trakcie ogladania czegos szybkiego (tenis sie nada) wystepuje to samo - jesli tak to winny nie jest kabel a sam telewizor.
|
niestety niemam możliwości zrobienia zdjęcia wygląda to tak jak w pierwszych monitorach LDC które miały długi czas reakcji matrycy np 16 milisekund.Obraz jest tak jakby zamglony przez chwile jak postacią szybko sie poruszam czy na wstawkach filmowych jak są szybkie ruchy poprzednie nie znikają odrazu tylko po chwili zaobserwowałem to w Metal gear solid 2 substance i mnieto niesłychanie wnerwia bo jest to moja ulubiona gra.
|
Elemis 14* kiedyś chinch, teraz rgb - smużenia brak...
Na pewno nie jest to wina ani konsoli, ani gier. Nie waidomo też co rozumiesz poprzez słowo smużenia. Jeśli masz taką sposobność zrób zdjęcie. |
Glownie grywam na poczciwym starym JVC 14 cali - tyle dobrze, ze ntsc lyka bez problemu :] Zdarza sie skoczyc do pokoju rodzicow i ich Panasonica TX-29PM11. W obu wypadkach korzystam ze standardowego kabelka i obraz bez klopotu (choc podejrzewam, ze moze byc jeszcze lepiej).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:35. |