![]() |
Mam problem przy kopiowaniu płytki w locie... pomóżcie...
Jak skonfigurować system (98SE/NT4/2000 i Bios) aby mozliwe było kopiowanie płytek w locie...
Wcześniej (tzn. po kupnie komputera, gdy był w pełni skonfigurowany) nie miałem takich problemów, jednakże później po kilku? instalacjach nowych systemów i grzebaniu w biosie płyty głównej takowe zaczęły niestety występować. Domniemam, iż problem może tkwić w biosie, gdyż nie zgadzając się u sprzedawcy sprzętu komputerowego na kupno licencji systemu Windows, został on z dysku twardego usunięty, natomiast ustawienia w biosie nie zostały naruszone, a po instalacji systemu we własnym zakresie nagrywanie w locie odbywało się bez żadnych zastrzeżeń..... oczywiście do momentu, kiedy zachciało mi się grzebać w ustawieniach biosu... Proszę o pomoc na temat konfiguracji wyżej wymienionych komponentów w tych środowiskach systemowych... |
Mam problem przy kopiowaniu płytki w locie... pomóżcie..
Odpowiadam sam sobie....
Możliwe jeszcze, iż problem istnieje z powodu podłączenia drugiego twardziela, starego co prawda o pojemności 2 GB (Seagate).... muszę go rozłączyć i spróbować, wtedy zobaczymy, ale póki co piszcie swoje opinie..... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:20. |