![]() |
Sam ostatnio na własnej skórze doświadczyłem tego tematu
Po prostu podobnoż w serwisie Liteona jest tak duży ruch, że serwis się nie wyrabia :nie: A dodatkowo taka informacje mi przekazano, że teraz nie wymieniaja od ręki na nówki Tylko zaczynają parać się jakimiś naprawami Ja czekałem 3 tygodnie i się nie doczekałem :nie: Więc zrezygnowałem :mruga: |
W zasadzie nie naprawia sie tych napedow tylko daja nowe np z innej serii przynajmniej ja tak mialem i to nie raz, sam sklep ma 14 dni na odeslanie tego napedu do serwisu no i serwis ma kolejne 14 czy tez 21dni na naprawe urzadzenia i odeslanie go do sklepu, w zasadzie sklep sobie te prawa sam naklada bo ile moze czasu trwac wyslanie napedu
|
14 dni roboczych ,mogą naprawiać dłużej jeśli sie zgodzisz ,z tym że te 14 dni to licz od pon. do piątku
|
Gwarancja termin LiteON
Oddałem do sklepu nagrywarkę DVD tej firmy, bo miała kłopoty z buforem. I koleś w sklepie mi powiedział, ze na naprawę (wymiane) mam czekać okolo 1 miesiac. Bo oni w sklepie nie naprawiaja tylko odsyłaja do serwisu. Wydaje mi sie , ze sklep oszukuje bo termin realizacji to 14 dni roboczych i 21 jak trza z zagranicy sprowadzić cześci. Wiec jak to jest ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30. |