![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Homosapiens je***380;eli u***380;yjesz bardzo anonimowego serwera proxy taki skrypt poka***380;e jega adres IP a nie tw***243;j.
Przejrzyj list***281; kt***243;r***261; wcze***347;niej zapoda***322;em i zr***243;b pr***243;by ;) |
Cytat:
|
Na sw***243;j serwerek wrzuci***322;em skrypt kt***243;ry poda***322; Mac.
http://members.lycos.co.uk/acz/ip/ip.php |
Przyszedł mi pewien pomysł do głowy, od dwóch dni testuje Hide IP Platinum,
ponieważ chce zobaczyć co to w ogóle jest i jak działa. Może w takim razie zrobimy test, to znaczy jak by znalazł się jakiś chętny fachowiec i spróbował odczytać moje prawdziwe IP i podać na tym forum, a ja potwierdzę czy to jest prawdziwe czy nie? Myślę że było by to najlepszym rozwiązaniem tej dyskusji. |
@Mac je***380;eli u***380;yjemy bardzo anonimowego servera proxy to takie skrypty podadz***261; jego adres IP :matrix:
|
Cytat:
Nie bardzo rozumiem tylko co to jest anonimowy Srwer Proxy. Czy znaczy to że nie można zidentyfikować jego właściciela? Druga sprawa, używam Friefox***8217;sa i nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale czy jak zainstaluje rozszerzenie SwitchProxy Tool i załaduje do niego podaną listę serwerów, to czy będzie działać to na tej samej zasadzie jak np. Hide IP Platinum? Trzecia sprawa, czytałem gdzieś że właśnie to co wyróżnia Hide IP Platinum wśród konkuręcji, to fakt że ma on w swoje bazie danych bardzo dobrą listę anonimowych serwerów przez co nimby jest bardzo skuteczny, czy może ktoś to potwierdzić? |
Cytat:
wady nie ma. zalezy od polozenia geograficznego i samego serwera. jedne sa szybkie, a inne powolne. Cytat:
|
niekoniecznie
Cytat:
|
Cytat:
|
SwitchProxy for Firefox + jaka***347; dobra lista serwer***243;w proxy.
|
Cytat:
Ale wada ukrywanie jest taka, że anonimowe serwery proxy są powolne |
tego typu programy to kaszana. najlepiej korzystac z anonimowych proxy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:00. |