![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tego jeszcze nie widziałem ;) |
Witam !
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Pod tym -> linkiem <- zobaczycie nową promocje neostrady :fiu: ||
|
lub nie wymagali posiadania telefonu stacjonarnego :D wtedy mo***380;e i bym si***281; skusi***322; :)
|
jakby dali promocje "abonament na zawsze -50%" to to by byla dopiero promocja :)
|
Witam !
Tak jak podejrzewałem :D TP przedłużyła mistrzowską promocję oraz promocję na podłączenie do 10 lipca ;) Oczywiście nadal można też nabyć zestaw instalacyjny za 1 zł ... Ja i tak mam umowę na Neostradę do końca stycznia 2007 - więc najwcześniej w grudniu będę myślał co dalej ;) Pozdrawiam ro29 |
Witam !
Tak jak już mówiono - promocja jeśli chodzi o podłączenie Neostrady i modem za 1 zł - raczej na pewno będzie przedłużona (jak to już nie raz bywało) - po prostu to taka "wieczna promocja" (np. u mnie w kablówce cena za podłączenie Internetu jest normalnie ...414 zł - tylko, że chyba już od ponad 2 lat jest ciągła promocja też za 1 zł :P ) Jedynie ciekaw jestem co z mistrzowską promocją TP - kończy się dzisiaj - ale już raz ją przedłużono - może zrobią tak kolejny raz ;) Pozdrawiam ro29 |
neostrady sie chyba nie da kupic bez promocji :D zawsze jakas wcisna
|
oka, matteo czekam na ciebie :)
|
Poczekaj na matteo, pewnie ju***380; wie co si***281; nowego szykuje :D
|
konczy sie promocja na neo
czy ktoskolwiek z szanownego grona orientuje sie, jaka oferte wysmazy tepsa od maja na neo. Czy dalej bedzie mozna za 1 zlotego nabyc to "cudo" ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |