![]() |
Wiem jedno że płytą czyszczącą załatwisz nagrywarkę na amen!!!! proponuje kupić sprężone powietrze i dmuchnąć na soczewke powinno na jakiś czas pomóc.
Jeżeli się już zaczeły problemy z soczewką to niestety oznacza że jej żywot dobiega końca. Niektóre serwisy oferują regenerację lasera ale koszt takiego zabiegu jest niewiele mniejszy od ceny średniej klasy nagrywaczki. |
Cytat:
aha teac nie poleca płyt czyszczących pozdro |
powiedza, albo nie - jesli beda zainteresowani nowym klientem
1.W zadnym wypadku nie uzywaj plyt czyszczacych, bo ja napewno zalatwisz 2. Rozbierz i delikatnie najpierw przedmuchaj , a nastepmie przemuj optyke wilgotna tkanina ( woda destylowana do nabycia w stacjach paliw) co nie zostawia paprochow.Tylko nie trzyj - rob to delikatnie i zeby ci nie nakapalo do srodka ktos kiedys proponowal przemywanie slina . Zdania na temat uzycia spirytusu lub izopropanolu sa podzielone |
Zapytaj w sklepie komputerowym o CD czyszczące CD-ROM. Będą wiedzieć co trzeba.
|
czyszczenie nagrywarki TEAC CD-W58E
HI!
mam problem. moj TEAC CD-W58E przestal czytac mi plytki i te tloczone i te nagrywane. chce dograc jakas sesje wypalona na tej nagrywarce i nie moge. JAK SIE CZYSCI NAGRYWARKE? domyslam sie ze to po prostu kwestia zabrudzenia soczewki lasera. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |