![]() |
Ciekawa strona - Notatnik.com.pl
Trafiłem na ciekawą stronę, która może się przydać.
Adres: www.notatnik.com.pl Generalnie polega to na tym, że można sobie tam założyć własne konto, na którym przechowywać można między innymi różnego rodzaju kontakty internetowe, zakładki do przeglądarek, czy też terminy spotkań itp. W sumie ciekawa rzecz i myślę, że może się przydać. Mi na pewno, bo nie raz potrzebowałem tego typu informacji, których albo akurat nie było pod ręką, albo były w innym komputerze, czy na jakiejś płycie, której nie chciało mi się szukać. Warto przetestować :) |
przyda sie do ulubionych , ostatnio straci***322;em bardzo du***380;o zak***322;adek :P i teraz ;( bo mia***322;em tam wa***380;n***261; strone xD
|
@andrzejj9 dzięki za info. bardzo fajna i przydatna strona. w dodatku przejrzysta i czytelna :)
Cytat:
|
Witam !
Rzeczywiście ciekawe - też czasem przydaje się mieć dostęp do pewnych rzeczy z innych komputerów ... Tylko, że trzeba najpierw te dane tam umieścić - i oczywiście nie jakieś poufne ;) Więc użyteczność taka sobie - ale konto nie szkodzi sobie założyć - może się np. przydać - będąc u kogoś, coś chcemy sobie zapisać - jakieś adresy itd. - nie potrzebujemy kartki czy dyskietki ... Pozdrawiam ro29 |
@Prezesik
oj nie go***322;e babki :P co***347; inniejszego :P |
Mo***380;e si***281; przyda***263;. Ale ro29, przecie***380; mo***380;esz ustawi***263; ,***380;e link b***281;dzie prywatny. Tylko czy to dzia***322;a?
|
Dla wszystkich obawiaj***261;cych si***281; o prywatno***347;***263;, polecam gor***261;co zapisanie takich danych na w***322;asnym koncie mailowym. :P
R***243;wnie***380; oferuje dost***281;p do owych danych z ka***380;dego pod***322;***261;czonego do netu komputera. :tak!: :mruga: |
Witam!
A mnie sie ta stronka bardzo przyda... dzieki niej moge spokojnie udostepniac zaufanym osobom swoistego rodzaju baze danych :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:39. |