![]() |
Cytat:
Jeśli lubisz wpatrywać się w dema np. stylu media playera to już Twoja sprawa bo do niczego innego to sie nie nadaje a jak sam pisałeś wpływa na długość pracy. Mi wyświetlacz jest jedynie potrzebny do listowania katalogów i tagow mp3 that's all... rynek napędzają piękne reklamy i dzieci siedzące przed TV bo to przede wszystkim ich da się wymanipulować i one chcą to potem dostać... producenci dopasowywuja się do potrzeb rynku... [OT] teraz na komunie chcą dostawać laptopy i po jakiego grzyba dziecku laptop ? Stacjonarka błe? rower błe? [/OT] |
Kolorower LCD to ju***380; standard :/ Jest jeden player iaudio, model G3 kt***243;ry trzyma rekordowo d***322;ugo na jednym paluszku AAA, dlatego, ***380;e ma wy***347;wietlacz mono.
|
Cytat:
a co do mocy wyjściowej... nie jestem głuchy i nie potrzebuje nic w stylu BrainFuck :D W przypadku playera MP3 fraza 'moc wyjściowa' jest dla mnie śmieszna :> Jeśli potrzebujesz mocy to kupujesz odpowiedni kabelek i łączysz tego verbatima (jest specjalne wyjscie) np. z kinem domowym przez wzmacniacz zapewniam, że dźwięk jest dobry a woda w szklance robi kółka || Powiedzcie mi po co w odtwarzaczu MP3 kolorowy LCD ??? mono albo oled całkowicie wystarcza a cena mniejsza... |
A por***243;wnywa***322;e***347; parametry ***243;w Verbatima z np iaudio lub innym markowym odtwarzaczem? Ten player przegrywa z konkurencj***261; ju***380; na odtwarzanych formatach a co dopiero ma mocy wyj***347;ciowej itp.
|
wg mnie najlepszy odtwarzacz mp3 jest na karty np. SD
np. VERBATIM MP3: http://audiosfera.pl/shop/towar/idt=1025933 (akurat ja kupilem du***380;o taniej :D) + karta SD Kingstona 2GB (wieczysta gwara) gdy nie u***380;ywam playera to wk***322;***261;dam owa karte do Kingston TravelLite http://www.kingston.com/flash/travellite.asp i mam 2GB Pendrive'a - c***243;***380; za oszcz***281;dno***347;***263; $$$ :P |
Ja i tak bym wzi***261;***322; iaudio F2 lub U3 :P
|
D***322;ugo to trwa***322;o, ale w ko***324;cu kupi***322;am ;)
http://www.allegro.pl/item198174581_198174581.html |
Cytat:
|
Ja musze sie w takie cu***347; zaopatrzyc bo baterie drogie heh ;) Tylko ze taki sprzet tez drogi...eh POLSKA RLZ.
|
Cytat:
|
Cytat:
T30 (mniejszy rozmiar) na pewno bedzie bardziej poreczny. Dodajmy do tego, ze T10 dziala na akumulatorki AA (max pojemnosc jak na razie to 2500mAh), a T30 na AAA (max to 1000mAh). Do tego dolicz cene przynajmniej 2 akumulatorkow AAA 950 - 1000mAh (ok 10 - 11zl za szt), i ladowarke, koniecznie 4 kanalowa (zeby mogla ladowac akumulatory pojedynczo - w 2 kanalowych ladowarkach akumulatory wklada sie parami). |
Akurat miniaturyzacja jest dobrym zjawiskiem ;P A ta cegielke pod okreslenie malej podczepic nie mozemy :) Jego wymiary to: ok. 85.8 x 40.8 x 29.4 mm. Dlugosc i szerokosc porownywalna jest do k700i +/- 10% Ale za to wysokosc tego mp3 jest grubsza o caly 1 cm od grubosci k700i (wlasnorecznie mierzone). Dlatego z przykroscia stwierdzam ze jest to naprawde duzy sprzet, patrzac z kolei w strone creative'ow ktore potrafie osiagac wielkosci zblizone do pudelka zapalek :] Jednak jakosci dzwieku Iriverow oddaje gleboki poklon, mialem okazje sluchac jakiegos Irivera i jakosc naprawde powala. Jednak ja bym sie czepial do wielkosci tego ustrojstwa...
Z natury czepliwy jestem :P |
Cytat:
Dopiero o jedn***261; spad***322;o. :D A powa***380;nie - 4 albo 5. :taktak: |
Cytat:
|
666 kresek :D A wracajac do sprawy baterii, to jesli faktycznie jest to AA no to w takim razie ten odtwarzacz to kolos. Nie powiem zeby jakos to bylo dla mnie odrzucajace specjalnie, ale jednak :)
W kazdym razie Duracell jakis i odtwarzacz bedzie chodzil 8 razy dluzej ;) Pokierujmy sprawe inaczej, firma mp3 jest dobrana, cena jest dobrana, dziecku sie podoba, ludzie na forum aprobuja wybor to nic jak tylko kupowac :) Pozdrawiam i zycze udanego zakupu |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:00. |