![]() |
SCPH 70004CB i 75004CB
Jaka jest między nimi różnica. Chcę kupić dla dziecka i są na allegro oba rodzaje. Proszę o poradę.
|
Cytat:
Jeśli masz zamiar dokupić swap magic-a to nie każde blokady będą pasować (ale to drobiazg, w sumie nie istotny). |
Kupię swapa ale widziałem także płyty wersji 3.6 w necie. Ciekawe czy są coś warte, bo same plastiki można kupić za grosze na allegro.
|
Wg. mnie to nie wiele warte, ale jeśli chcesz tylko grać na kopiach to jest to nie najgorsze rozwiazanie szczególnie w slimach.
Więcej o swapie w moim podpisie (nie sugerować się nazwą ;) ) BTW: Jest już swap 3.8 Coder. W stosunku do 3.6 pozwala "lamić" ;) (cheat-ować) i kto to wie, może ma jakieś nowe zunifikowane patche. |
Posiadanie swapa jest wskazane dla kogo***347; kto ma baaaardzo mocne nerwy i raczej jesli takowych nie masz sam si***281; zastan***243;w! Moze oferuje pewne mozliwo***347;ci za nisk***261; cene, ale czy dziecku powiesz kiedy***347;: synku ta gra nie dzia***322;a, bo nie ma fixa? - ja bym si***281; 5 razy jeszcze nad tym zastanowi***322; na twoim miejscu.
ps.Lepiej kupic stare ps2 w wersji kombo tzn. modele <-V11 z HDD+NA za cene nowego slimka. |
Cytat:
Jesli chodzi o pytanie - wersje od v14 (v13 nie jestem pewien) nie wymagaja tzw. fixow (mimo, ze niektorzy nadal je polecaja to m.in. na stronce h2o jest umieszczona informacja, ze fix wbudowany w ich czip jest bezuzyteczny w tych wersjach konsol). Osobiscie wybralbym raz jeszcze v14 (lub wyzsza) z Ripperem 3.4 (lub nowszym BIOSem - jesli juz sie pojawily) i nie zaprzatal sobie glowy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Może i nie, ale biorąc pod uwage możliwości to cena takiego zestawu w ocenie specjalisty jest dużo większa niż za nowy sprzęt nie oferujący takiej przyjemności. A to, że ludzie nie cenią sobie to, co mają to już tylko ich sprawa. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50. |