![]() |
Plik podświetlony na żółto z wykrzyknikiem w WMP
Witam
Mam problem z właściwym odczytywaniem plików mp3 przez playera (używam Windows Media Player). Otóż czasami WMP przeskakuje w trakcie trwania utworu z odtwarzanego pliku na następny, przy czym ten właśnie odtwarzany, którego odtwarzanie zostało przerwane przybiera w liście odtwarzanych żółty kolor z wykrzyknikiem. Tak się właśnie dzieje gdy słucham płyty CD z nagraną na nią muzyką w formacie mp3. Dodam, ze mam jeszcze te same pliki mp3 na dysku komputera i gdy je odtwarzam wszystko jest w porządku. Zrobiłem defragmentację dysku i jeszcze raz nagrałem te same pliki mp3 na następną płytę, lecz problem powtórzył się przy czym tym razem "przeskakuje" na innym pliku. Czy ktoś wie co jest przyczyną tego defektu i jak go uniknąć? |
najlepszym sposobem bedzie przesiadka na winampa lub foobara2000 pba odtwarzaja mp3 i p***322;yty audio , kt***243;ry wybierzesz kwestia gustu
|
Mam również Winampa, ale niestety problem jest ten sam: w pewnym momencie muzyka zaczyna się "rwać" i nie może odtworzyć pliku dalej.
|
a jakich p***322;yt u***380;ywasz?
|
Wina p***322;yty, labo porysowana, labo jaki***347; "smie***263;" (prosze wybczy***263; wyrazenie :P ). Albo czytnik stary... Nagraj sobie jeszcze raz, na cos za co zaplacisz powyzej 1,20 zl :] Mialem podobny problem z OMEGAMI (nazwa chyba pochodzi o "OMG!" :D ) tylko ze problem byl na DIscMan'ie, po wymiianie cd problem "znik***322;".
A tak wogole To WMP smierdzi na calej rozciaglosci. Ostatnio przesiadlem sie z Winampa na Foobar i jest zdecydowanie lepszy niz Winamp, chociaz brak mi tego "User Freindly". |
W tym przypadku użyłem płyt CDR Titanum.
|
Titanum to raczej pewnie nie jest górna półka, więc może rzeczywiście przyczyną mojego problemu są złe płyty.
W związku z tym mam takie pytanie: czy jest gdzieś w necie jakiś obiektywny ranking płyt CDR dostępnych na polskim rynku? Teoretycznie jest sporo informacji na ten temat, ale tak naprawdę trudno znależć konkretne porady. Czy np. cdr Sony jest warte polecenia? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:51. |