![]() |
Zapomnialem dodac - tekst jest w nawiazaniu do plyt Dual Laer. Mimo, ze mam verbatima x2,4 nie zrobilo to zadnej roznicy. Jezeli ktos poradzil sobie z tym problemmem prosze o podzielenie sie doswiadzceniem. Dzieki!
|
Witam
Nie wiem jak u innych posiadaczy LG GSA-4163B, ale u mnie zmiaana biosu na A106 nic nie pomogla. Generalnie plyty widzi i nawet rozpoczyna teoretycznie nagrywanie poprzez buforowanie plikow, ktorego nie moze przejsc. Chcialem cos komus nagrac i nie wyszlo w info o dysku pokazuje, ze nadal jest pusty z 1 sesja. W takim razie jak sprawdzic bufor nagrywarki czy jest sprawny? |
Ja zawsze uzywam tylko VERBATIM. Ostatnio z tańszych i ponoć dobrych (srednio wierzę) to PLATINIUM. No i SONY wraca na rynek z naprawdę dobrymi nośnikami.
Cytat:
|
Dżizas! :sciana:
Dlatego tak ważne jest to co się wkłada :banan3: :] |
Re
Niestety nie. Ale problem rozwiązało samo LG na infolini powiedzieli, że ten model bsługuje tylko płyty DL DVD+R. Ja tym razem kupiłem -r. Dzięki wszystkim za wsparcie.
Cytat:
|
Cytat:
DVD9 są droższe niż 20 płyt DVD 4,7 :taktak: No więc dlaczego? ??? :mruga: |
Cytat:
|
DVD9 - sa drogie.
DVD9 - sa drozsze niz 2 plyty DVD 4,7. DVD9 - kosztuja prawie tyle samo co DVD-RAM. Czy ktos moze mi powiedziec, z jakiego powodu mam kupowac plyty DVD9? |
Cytat:
:czar: |
Cytat:
a jaki poleciacie no***347;niki dvd-9 ??? |
Cytat:
Ale dlaczego tak dużo ludzi wierzy, że magia Pottera działa tu i tera? ??? Przeciaż żeby rozwiązać problem trzeba choć minimum wysiłku żeby go przedstawić :czytaj: Skąd mamy znać przyczyny? Z Hogwartu? :sciana: :ysz: |
@VIZZARD
To wygl***261;da na TO no ale mo***380;e si***281; myl***281; :D @Max_11 Powiedz czy aktualizacja frimware co***347; pomog***322;a :) |
Cytat:
Poza tym nie wiemy nawet jaki to bios ani jaka płyta ani jaki producent Jak zawsze wiemy tylko że NIE SIAŁA :buu: Klasyk :D |
Cytat:
PS. Witam na forum |
Cytat:
:mysz: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30. |