![]() |
Jak wstawić/zmienić chaptery w plikach DVD
Mam nagrywarkę Sony z HDD, na której dokonuję zgrywania materiału np. z Hi8 z całkiem niezłą jakością, co prawda mogę sobie podzielić materiał na chaptery, jednakże podział ten nie prznosi się na płytę DVD ;-(
Czy i jak mogę dokonać podziału filmu na chaptery wcześniej zgrywając spowrotem pliki tym razem na HDD już nie nagrywarki, a komputera. Byłbym wdzięczny za w miarę wyczerpujący opis. Dzięki :-) |
|
TMPGEnc błąd
Dzięki za info, ściągnąłem TMPGEnc w wersji 1.6.26.73, ale po wybraniu --> Create New project --> Add DVD Video pojawia się okienko z błedem mniej więcej takim:
s|ł,Ć|@|<,ł co może być przyczyną powstania takiego błedu? Dodam, że mam zarejestrowaną wersję poprzez podanie kodu ;-) Dzięki |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Bobb71 przyda***322;aby si***281; wiedza nt. regulaminu forum (chodzi o te kody :hmm: pocztowe || ), jak to mo***380;liwe, ***380;e nie mo***380;esz sobie poradzi***263; z Tmpgenc DVD Author sprawd***378; wersj***261; trial, powinno zadzia***322;a***263;, ewentualnie soft ze stajni ulead'a (trial'e) bez problemu sobie radz***261;, jedynym ograniczeniem by***322;a zawsze ilo***347;***263; chapter***243;w i oczywi***347;cie 30 day ;)
P.S Koniecznie przeczytaj regulamin forum! link znajdziesz w moim podpisie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |