![]() |
OK thx za help :D. Na pewno skorzystam... tylko zakupie po maturce zeby sie nie dekoncetrowac :P
jeszcze raz thx :D |
na www.bina.pl jest PS2 v15 z Ripperem 3.4u i 12 misięczn± gwarancj± na chip i laser za 639 zł... może warto lookn±ć
|
SlimV15 + rippera 3.4 - powinienem zamknac, ale moze jeszcze ktos cos sugestywnego napisze, wiec...
|
Cytat:
|
swap to jeden wielkie g**** wi***281;cej zachodu ni***380; to warte :)
|
Oczywiscie najlepiej jakby bylo najtaniej i najlepiej, ale takie rzeczy sa baaardzo zadkie :D. Mysle tak wydac kwote ok 500-600 zl. Ale jezeli wydam wiecej to trudno, a jakbym wydal mnie to bym sie mile ucieszyl :D.
A co myslicie o Swamp magicach, a raczej - kupic konsolke i swampa, dzieki temu gwary nie trace. || |
Trzeba było się spytać jego ile zamierza w interes wtopić,a nie strzelać na ¶lepo odpowiedziami ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie bierz noname, modbo czy innych cudów, o których nikt nic nie wie. |
Cytat:
Jesli zas chodzi o przerobki (modchipy) ze swojej strony polecam Ripper 3 (3.4u), lecz jesli chcesz przyoszczedzic to warto zastanowic sie nad h2o. Pozostalych przerobek nie polecam - nie mowie z autopsji a z informacji jakie zdolalem dorwac w wielu roznych miejscach na necie. Oszczednosc na modchipie nie jest wielka, a problemy mozna miec spore - po co ryzykowac? pozdrawiam |
Jaka konsola konsola i jaka przeróbka??
Mam prosbe do osob dobrze znajacych sie na konsolach PS-2, zeby pomogli mi w dokonaniu wyboru sprzetu i jakiej przrobki mam uzyc.
Głownie chodzi mi przedstawienie: - Najlepszych badz najnowszych modeli konsol - Rodzajow przerobek (tzn czy korzystac z swap magic'a, czy przerobic ja na stale) Dodatkowe rady beda mile widziane :spoko: Z GORY THX |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:52. |