Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Uber Soldier (https://forum.cdrinfo.pl/f25/uber-soldier-65137/)

adixo 05.05.2006 01:17

Uber Soldier

Gram sobie w tą gierke i doszedłem do momentu jak bronie ubota przed niemieckimi samolotami i za nic nie mogę tego momentu przejść :\
czy ktoś z was w to gra lub grał i ma sposób aby to przejść dalej ?
może ktoś ma zgrywkę ?

Diabolique 05.05.2006 15:24

przelazlem ta gierke wiec chetnie pomoge :P po prostu musisz walic w te samoloty i wali***263; :] jesli zrzuca torpedy to wal w te torpedy zanim trzasna w okret. innej recepty nie ma:/ jakby co do moge sejwa podesla***263;

adixo 06.05.2006 11:59

Cytat:

Napisany przez Diabolique
przelazlem ta gierke wiec chetnie pomoge :P po prostu musisz walic w te samoloty i walić :] jesli zrzuca torpedy to wal w te torpedy zanim trzasna w okret. innej recepty nie ma:/ jakby co do moge sejwa podeslać

zgrywka mile widziana :) ale zanim ją wgram to spróbuje w te torpedy, bo ich do tej pory nie widziałem :nie: ???
adixo małpka op.pl

Diabolique 06.05.2006 13:26

kurde, te sejwy maja po 28 mb :0 ... jak bedziesz wylapywal torpedy to dasz rade.

adixo 06.05.2006 17:02

Cytat:

kurde, te sejwy maja po 28 mb :0 ... jak bedziesz wylapywal torpedy to dasz rade.

widać je ? bo do tej pory patrzyłem w niebo szukając samolotów

Diabolique 06.05.2006 20:24

widac. zwlaszcza wtedy gdy sa juz w wodzie i p***322;yna wprost na ciebie :P

stefan22 16.05.2006 11:44

tez gram w ta gierke nawet fajna pare pomyslow bardzo ciekawych :) mam pytanko jak przejsc tego wielkiego zolnierza co wstaje w labie i rozwala dwoch lekarzy a na okolo jest korytarz tego pomieszczenia. I drugie pytanie jak skutecznie rozwalac tych oszolomow co robia taki wir smieci??? rozwalilem ich z rakietnicy ale tak malo skutecznie jest na nich jakis patent?

Diabolique 16.05.2006 13:57

Cytat:

Napisany przez stefan22
tez gram w ta gierke nawet fajna pare pomyslow bardzo ciekawych :) mam pytanko jak przejsc tego wielkiego zolnierza co wstaje w labie i rozwala dwoch lekarzy a na okolo jest korytarz tego pomieszczenia. I drugie pytanie jak skutecznie rozwalac tych oszolomow co robia taki wir smieci??? rozwalilem ich z rakietnicy ale tak malo skutecznie jest na nich jakis patent?

trzeba biegac tym korytarzem i ladowac w niego co sie tylko ma lacznie z granatami. wyjatkowo twardy to on nie jest.

co do gosci od wirów to ja pakowałem w nich w karabinu, a jak dopadl mnie wir to wiewalem z nim do jakiegos pomieszczenia lub zakamarku. przewaznie po takim zabiegu wysiadal.

gra jest fajna,ale za krotka :(

stefan22 16.05.2006 14:16

Cytat:

trzeba biegac tym korytarzem i ladowac w niego co sie tylko ma lacznie z granatami. wyjatkowo twardy to on nie jest.

co do gosci od wirów to ja pakowałem w nich w karabinu, a jak dopadl mnie wir to wiewalem z nim do jakiegos pomieszczenia lub zakamarku. przewaznie po takim zabiegu wysiadal.

gra jest fajna,ale za krotka :(

Ok dzieki za info bo wczoraj doszedlem do niego i chwilke biegalem sobie tym korytarzem i lookalem co koles zrobi cudownego, myslalem ze jest jakis trick w stylu przelacz cos a urwie mu jaja :rotfl: ale widze ze rakiety zrobia swoje, a co do tych wirow to troche kiepsko ze nie ma na nich tez tricku, bo szybko puszczaja ten wir i on wkur.... gonił mnie caly czas mimo ze kolesi nie bylo widac i za to spotkala ich kara ||
A giere mozna by fajne rozwinac choc momentami nudzi dalsza eksterminacja barankow idacych na rzeź :fiu:

uber 24.05.2006 08:49

Panowie pomozcie....Mam ta gierke ale nie mam cd-keya... :/

Mich@ł 24.05.2006 09:39

Cytat:

Napisany przez uber
Panowie pomozcie....Mam ta gierke ale nie mam cd-keya... :/

Zły adres forum musiałeś wklepać :D
A cdkey na pewno jest na opakowaniu z gry :taktak:

Rynna83 04.06.2006 00:34

Uber soldier

Witam. Tez mam problem w ta giere.Doszedlem do takiego pomieszczenie gdzie jest tylko 1 robot i nie mam pojecia jak go rozwalic?? Any ideas??? Help!! :wow:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03.