![]() |
PowerDVD 7 już jest
Ilość załączników: 1
Jest już nowe PowerDVD 7
Lista zmian: Audio New! - DTS-ES* New! - DTS Neo:6* New! - DTS 96/24** New! - AAC support** DTS 5.1** Dolby Digital 5.1 Dolby Digital EX** Dolby Pro Logic IIx** Dolby Headphone** Dolby Virtual Speaker** CLMEI-2 CyberLink Virtual Speaker CyberLink Headphone MLP lossless SRS TruSurroundXT** Pitch scaling technology Audio equalizer presets Audio visualizations Direct 96/24 output MP3, WAV * - Available on Advance Audio Pack only ** - Available on Deluxe version Video New! - MPEG4 AVC H.264 High-Definition Video New! - Adaptive CLEV-2 for video quality enhancement CLPV - Non-linear stretch technology Video smart de-interlacing Playback Formats New! - VCPS for DVD+R with content protection New! - CPRM for DVD-R with content protection DVD-Audio External subtitles DVD files (DVD-Video, DVD-VR, DVD+VR) from any folder in your hard drive Advanced Features New! - UPnP Support - Access your media from a Home Network New! - Say-It-Again - Automatically repeats the last movie scene New! - See-It-All - Automatically speeds playback to show as much of the movie as possible New! - Read-It-Clearly - Moves subtitles from the viewing screen New! - Freestyle User Interface offers 5 different ways of using PowerDVD |
powiem szczerze 4. mi wystarcza w jakiej***347; wersji delux czy co***347; podobnego ;)
|
mi styka***322;a 2, ale skoro jest 7 to czemu by jej nie u***380;ywa***263; :P
|
Ciekawe jaki trzeba mie***263; sprz***281;t audio aby poczu***263; zmiany:
Cytat:
|
Ja uzywam 6.0 (audio i video odblokowane wszystko) i tak dlugo jak dlugo nie mam HD mysle ze nie ma co instalowac 7.0
|
Hmm ja jadę na 5, ale potestować można :D
|
5 styknie :D
|
A ja przerzucilem sie na Ulead DVD Player... Power DVD poczawszy od wersji 5 zaczelo mi restartowac komputer, takze temu panu juz podziekujemy...
|
Witam!
Ja od dawna uzywalem WinDVD, bo dostalem oryginala z karta graficzna (PowerDVD tez dostalem kiedys oryginala z karta graficzna). Kiery moj stary WinDVD zrobil sie juz "dziadkiem" to zaaplikowalem sobie zastrzyk w postaci WinDVD 7 - wszystko bylo pieknie. Pozniej zrobilem porzadek z Windowsami i obecnie nie mialem zadnego softu do ogladania DVD (no WMP 10 - no ale to porazka jest). Pomyslalem skusze sie... sciagnalem i zainstalowalem ten PowerDVD 7. Wrazenia... bardzo czytelny interfejs, wszystko spoko, ale... ... no wlasnie jest to male ale... WOLE WinDVD 7 Platinum - moze to przyzwyczajenie, ale interfejs ma o wiele ladniejszy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |