![]() |
mniej bo więcej pracuję.:)
|
witam
ja w pracy jakieś 7 godzin a w domu już mniej ale tylko dlatego że po przeprowadzeniu się :D póki co nie mam jeszcze internetu :( |
mniej,
zaczalem pracowac :/ |
Ja średnio 3-4 godzinny dziennie :taktak:
|
a ja siedze raczej mniej niz rok temu :)
|
Ja tak samo jak kolega wyżej: zalezy od możliwości czasowych ale raczej średnio 3-5 godzin dziennie ;)
|
A ja różnie czasami 4 godziny a czasami 8-9 godzin :)
|
Tyle co w zeszlym roku. W pracy komputera nie mam. I dobrze - bo siedzialbym po kilka godzin jakby nic nie nylo do roboty. A tak to mam czas, zeby sobie poczytac, posluchac radia a czasem nawet cos popracowac :).
Komputer dziala 24/7. Drugi komp (200MMX :spoko:) czeka na jakis dysk oraz na pomysl co z nim zrobic. Trzeci dziala godzine lub dwie dziennie, ale to nie ja go uzywam. |
Cytat:
Ja siedze roznie... jesli nie zasne po 2 etatatach (i tak gowniane pieniadze, ale moze joujoujou zrobi mi prezent i mnie zabierze z tej polskiej szarowy na St. Kilda - Hebrydy Zachodnie) to siedzie glownie poznym wieczorem i w nocy... w pracy pracuje przy kompie i w necie rowniez jestem... potrafie byc jednak wstrzemiezliwy jak trzeba, chyba! To znaczy prawdopodobnie chyba! A moze nie? i ktoz to wie! :) |
a co juz robimy roczne podsumowania?
|
Ja siedze mniej niz rok temu :-). ZNalazlem sobie inne, ciekawsze zajecia... CO wieczor tylko wchodze i odwiedzam fora. Co kilka godzina zagladam tez w poczte. Naprawde, komp to zlodziej czasu i szkoda na to zycia...
|
Cytat:
by suszyć mi głowę w stylu : nie garb się, nie siedź tyle przed komputerem, musisz tak dużo palić, byś się kiedyś ogolił .......... Teraz ma do nas około 10 min na nogach, w tym roku przeprowadzamy się do własnego domu, mama już kupiła sobie mieszkanie w linii prostej około 100-150 m od naszego nowego lokum. :ysz: |
Od 30 lat mam ju***380; tylko ojca, poza tym mieszka kilka tysi***281;cy kilometr***243;w ode mnie, wi***281;c nie bardzo wiem jak mia***322;by to zrobi***263;. :hmm:
Poza tym i tak by nie pomog***322;o. :nie: :D |
a jak mam dwa kompy przed sob***261; to liczy si***281; podw***243;jnie ?
w pracy pe***322;ne 8h ale kompy chodz***261; 24/7 a w domu to r***243;***380;nie, ok 3-4 (g***322;***243;wnie przegranie paru p***322;ytek, ogl***261;dni***281;cie filmiku, a i czasem trzeba robot***281; wzi***261;***263; do domu :() |
Cytat:
Mnie mama zawsze powtarza żebym nie siedział tyle przed komputerem ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:55. |