![]() |
Promocja heyah
wejdzie na storne www.heyah.pl i co myslicie o tej promocji bo mi sie ona wydaje promocyjna za 5,50 1500 sms do heyah
|
@dariusz46 - klub Heyah zak***322;adasz? Dzi***347; ju***380; drugi temat o sieci Heyah.
Promocja ca***322;kiem normalna, co widzisz w tym 'nie promocyjnego' ?:| |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja tam mam plusa i sms po 1 gr do tego z jednym numerem można gadać 30 dni za free, ciekawe co nowego wymyślą :D jak by tak jeszcze do innych sieci staniało do 70 gr ;)
|
jak juz sie chwalimy - do plusa i idei mam 59gr/minute a do heyah, ery i stacjonarki 29gr
sms 16 do plusa i orange oraz 8 do ery wsio taryfikowane co 1 sec oczywiscie niezle jak na prepaida :P |
Cytat:
tez mam i tez jestem zadowolony nie chwalac sie mysle ze to najfajniejsza sprawa z prepaidow :) |
Cytat:
|
uzytkownicy innych sieci zamilkli :D
|
Cytat:
Wybór sieci uzależniony od znajomych jak 90% ma plusa to nie opłaca się mieć innej sieci :taktak: |
prawda - sam wiele lat mialem simplusa, teraz ja mam happy taniej taktak a Zona simplusa team7
wpisane numery plusa sa tansze u niej, ale nawet wpisane stacjonarki sa drozsze niz normalnie stacjonarki u mnie... w sumie mamy wygodne rozwiazanie moi rodzice zrobili tak samo - dwa prepaidy w roznych sieciach ma to tez ta zalete ze jak nagle jedna siec kogos zdenerwuje albo wymysli warunki kosmiczne to tylko jedna sie wymienia wiec i tak wszyscy znajomi jakich nie zdazy sie poinformowac sie jakos dodzwonia |
Cytat:
Cytat:
|
epol - raczej nie doklada bo by nie dal takich warunkow
oczywiscie mowie o cenach brutto - tyle place taryfa to happy taniej w taktaku |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:20. |