![]() |
Code Blaupunkt
witam. kupilem samochod opla w niemczech i niemiec nie mial kodu do radia blaupunkt sc 202. jesli ktos moglby mi wyliczyc albo wrzucic kalkulator to bede wdzieczny.
znalazlem jakies takie numery: GM0202 R7901748 No 90 381 123 8 631 121 595 Jesli komus nie sprawi problemu to z gory wielkie dzieki Pozdr. |
|
blaupunkt BP1836N3764412 STARY KASECIAK NIE WLACZA SIE
|
no i co?
|
Kody to :
5821 lub 1821 |
po co kody jak się nie włącza?
|
Się czepiasz :D Zapewne chodzi o zakodowane radio ^^ Mam akurat kalkulatory do wszystkich marek i sprawdzam czy działają :D
|
mam to po joujou.... tak sobie mendzę ||
|
Ten jeden raz mogę podać :D Jak się okaże , że działa to kosa :D
|
???:wow:
Cytat:
|
jak nie ma kodów ? Jest napis SAFE ?
|
A jak podam kod powiesz mi jakie mam radio i w jakim aucie :) (oczywiście z numerem rejestracyjnym)
|
wysiadl mi nowszy blaupunkt,.szumy i uciekanie fali. a potem zakopcilo sie i to byl koniec,zeby uniknac jakis tam przerobek i komplikacji znalazlem wsrod klamotow blaupunkta BMW bavaria kasetowy ale z taka sama kostka podlaczeniowa niestety Bog jeden wie gdzie po ilus latach jest ksiazka m.in. z numerami kodow wiec prosze o pomoc,a nie dam do dostawczaka starego modelu transita innego radia bo to sie nie oplaca,radio sie wlacza ale normalnym trybem wyskakuje napis code i kreski wiec sie nie wlacza o to chodzi ze nie chodzi.
|
aleś zagmatwał
|
BP 1836N3764412
7 641 836 340 N3 764 412 BLAUPUNKT BAVARIA C prosze o kody |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:57. |