![]() |
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Maxowi za sprostowanie mojej wypowiedzi, napisał dokładnie to co miałam na myśli, ja rzeczywiście nie ujęłam tego zbyt fachowo. |
Cytat:
|
Zadne z Was nie ma racji, tudziez... macie ja oboje ;-). DVDFab Decrypter po prostu robi automatycznie to, w czym DVDDecrypterowi trzeba pomoc. Istotnie, te poczatkowe bledne informacje nalezy pominac, poniewaz nie zawieraja one informacji o filmie i sa wstawione celowo, jako element zabezpieczenia. I wszystko byloby fajnie, gdyby Rocher sie nie przejezyczyla - celowo uszkodzone elementy to SEKTORY a nie KLATKI. Wszyscy zadowoleni ;-)?
|
Nie negowałam waszych teorii na temat jakichkolwiek zabezpieczeń, nie poddawałam w wątpliwość tego co napisaliście, nic w tym guście.
Próbowałam po 1 pomóc w tym temacie, po drugie opisać to co MIAŁO MIEJSCE. Nie próbowałam udowaodnić jakiejś tam hipotezy. A WY mili panowie .... zarzuciliście mi kłamstwo @ed hunter Cytat:
@punisher Cytat:
..... to, że jestem taką wielką idiotką, że sama nie wiem co mam poinstalowane na kompie i z czego korzystam @Gentelmen Cytat:
@punisher Cytat:
Wcale nie uważam, że wiem wszystko najlepiej, ale mogę w 100% napisać, ze to JA wiem najlepiej co udało mi się zrobić, a czego nie. Dziękuję WAM za to bardzo, jak dobrze czuć przychylność i uprzejmość wśród forumowiczów. Jak tak nie lubicie kobiet to może zabrońce im rejestracji na forum? A kolegę @punisher poproszę o adres pocztowy, wyślę ci kopie filmu, który w oryginale byz zabezpieczony przez sony, powiesz mi potem czy film skrócony jest chociaż o 1 sekundę, jeśli tak, to sama się wyrejestruję z forum cdrinfo @Reetou - Dziękuję, że chociaż ty nie zrobiłeś ze mnie heretyczki i wprowadziłeś nieco porządku do tematu ;) pozdrawiam serdecznie |
Wymieniamy si***281; tu opiniami i omawiamy stosowane metody.
Wszystko mo***380;na wyja***347;nia***263; w kulturalny spos***243;b, a nie wyje***380;d***380;a***263; z jakimi***347; partyjnymi fobiami. Je***347;li chcesz w ten spos***243;b komentowa***263; posty innych - za***322;***243;***380; swoje w***322;asne forum :P ;) |
Jakie epitety?? Nie rozumiem. Czy napisałem cos obraźliwego?? Były jakieś wulgaryzmy? Przepraszam, ale ton wypowiedzi tej pani przypomina mi polityków z pewnej partii.
|
@punisher - bez epitet***243;w takich tu prosz***281;...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie będę dalej upierać się przy swoim, choć ja nigdy nie korzystałam z anydvd, a płyty z zabezpieczeniami sony jakoś udaje mi się kopiować, ale widać to prawda, że facetom trudno zrozumiec kobiety i na odwrót.
Wy upieracie się przy swoim, ja przy swoim. Jeśli mielibyście rację, oznaczałoby to, że ja mam jakieś urojenia, których jednak raczej nie mam. więc zakończę udział w tej dyskusji, bo zbyt nerwowa natakie cos jestem ;) |
Cytat:
|
Fajnie by tu brzmial komentarz ze slawnego filmu - kobieta mnie bije :p hehe
|
Cytat:
I nie pisz, że DVDDecrypter nie radzi sobie z zabezpieczeniami Sony, bo w takim razie jak udało mi się skopiowac już kilka płyt z tymi zabezpieczeniami przy pomocy tego programu? Najwyraźniej, niezupełnie sobie radzisz z tym programikiem ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:03. |