![]() |
Bardzo dziwne zabezpieczenie DVD
Witam.
Czy ktos moglby mi pomoc? Mam oryginal pewnego filmu ale nie moge go zrzucic do DVD5. Probowalem DVDShrink, ale gdy naciskalem "backup" to w ogole nie pojawialo mi sie okno z prosba o lokalizacje zrzutu (caly komp zamula i nie da sie z tym nic zrobic.Wyodrebnic samego filmu tez nie moglem. Sprobowalem zrzucic cala plyte DVDDecryterem i wtedy ja przerobic DVDShrinkiem ale tez nic. (DVDDecryter zrzucil plytke,ktora ma 7 gb ale to na nic) .Pozniej staralem sie AnyDVD+CloneDVD - bez skutku. Moze wiecie jak to rozgryzc? |
skoro DVD Decrypter sobie poradzil to bardzo dziwne ze nie chce dalej ruszyc.
Sciagnij najlepiej DVDFAB Decrypter-em na dysk i potem albo DVDFab lub CloneDVD2 wypal. |
Ilość załączników: 1
w bawieniu sie w AnyDVD+CloneDVD pojawilo mi sie cos takiego. aha zapomnialem dodac ze podczas zrzucania filmu DVDdecryterem gdy przyszlo do zrzucania plikow filmu glownego to dvddecrypter natrafil na jakies "dummy sectors" bylo to w pliku VTS_01_1 i VTS_01_2. reszta szla juz normalnie.i cala plytka z dysku dziala idealnie tylko nie mozna jej przekonwertowac. probowalem dvdfab i tez nic.
|
no wlasnie sciagnij wiec DVD Fab Decrypter najnowszy i poproblemie - potem czym kolwiek naet shrinkiem
zrzut musi byc bez bledow edit http://www.cdrinfo.pl/download/5170154150 |
@swietlas85 - cos słabo z tym anydvd kombinujesz bo "dummy sectors" to on zjada na sniadanie potem wystarczy nawet shrink;)
|
niespotkałem się jeszcze z filmem któremu niedałby rady zestaw
AnyDVD + DVDFab Decrypter + DVDShrink + Nero + czysta płyta = gotowa kopia filmu :taktak: może kolega @swietlas85 uchyliłby rąbka tajemnicy i powiedział co to za film? |
Wed***322;ug mnie wystarczy w zupe***322;no***347;ci dvdfab decrypter. Tam gdzie AnyDVD nie dawa***322; rady, tam dvdfab zrobi***322; wszystko jak nale***380;y.
|
Cytat:
|
zale***380;y, kt***243;ry program by***322; nowszy :D
|
Cytat:
|
Wielokrotnie zdarzało się mi, że anyDVD nie potraifił dobrze usunąć zabezpieczeń. Miało to miejsce w przypadku zabezpieczeń sony i macrovision. Mimo komunikatu, że wszystko jest usunięte dvdshrink nie wyświetlał poprawnie wielkości ścieżek audio na płycie. Pomagało dopiero użycie narzędzia jaki jest w anyDVD do zgrywania płyty na dysk. Dopiero po takim przegraniu shrink poprawnie odczytywał zawartość płyty. Z tych powodów przestałem używać anyDVD i teraz wyłącznie używam dvdfab decryptera i do tej poru nie miałem problemów z żadna płytą.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:35. |