![]() |
Quake - MP2 Dissolution of Eternity
Zciąłem się i za nic nie mogę wymyślić co trzeba zrobić w levelu Towers of Wrath. Doszedłem do miejsca, w którym na środku pomieszczenia jest coś w rodzaju sarkofagu, na który "spadają pioruny". Po prawej, za regałem widać przez szparę teleport.
Rany... ktoś w to jeszcze gra ??? :| |
Cytat:
|
Cytat:
Ominąłem ten level po lamersku (na kodach), ale teraz... :D Aż specjalnie odpalę Xboxa... |
... i odaliłem. Przeszedłem jeszcze raz ten level i cóż, zero problemu. Najwidoczniej ostatnim razem padłem ofiarą bug-a (przycisk wciśnięty, a portal nadal zastawiony szafą).
Mniejsza z tym. Zna ktoś może jakieś mody do Quake'a, ale takie które są jedynie modyfikacją *.pak-ów. Exe vide Tanabrae nie odpalę. |
duzo dobrego slyszalem o quake-malice (ale to chyba platne bylo, calkiem nowy klimat), i seal of nehahra-to polecam zeby sobie przynajmniej obejrzec czterogodzinny film na silniku q tlumaczacy "o co chodzi". i to film przez duze f, scenariusz, dialogi, sens :D, dla mnie bomba. za to grywalnosci jeszcze nie sprawdzalem :) .
|
Jak Q wygląda na konsoli w porównaniu do wesji PC?
|
Cytat:
Są to porty (nie emu rzecz jasna) i z oryginalnej gry przerzuca się tylko munge'e. Jeśli zaś chodzi o komercyjne 'Kłeje': QII na PSX - tragicznie, ale biorąc pod uwagę 2MB RAM i CPU ~33MHz to genialnie he he. QIII na PS2 - tak sobie, troche pocięty... no i ten pad :| @tot Malice'a nie mogę znaleźć, conajwyżej jakieś levele do niego. Reszty nie sprawdzałem. Poszperałem trochę na gamemods, ale wszystkie mody jakie zassałem odpalane są z exeków i są, jakby to nazwać,... z porozrzucanymi plikami. Ja szukam jakiegoś co by był w *.pak (a tamte po złożeniu przezemnie do *.pak nie działają - w sumie logiczne, ale musiałem sprawdzić :D ). Generalnie rzecz biorąc pytam i testuję ponieważ piszę tutorial jak nagrać Quake'i, Duke'i itp... na jedna płytę dla PC i kloca (oczywiście dla obu platform bootowalne). |
Znalazłem fajny serwer z mnóstwem modów i czego dusza zapragnie :) O coś takiego mi chodziło.
http://www.gamers.org/pub/games/ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:59. |