![]() |
Cytat:
W Iranie tez ropa - czyli łakomy kąsek, a pretekst to terroryści. Zresztą to jest pic na wode, wiadomo że chodzi o sztuczne napędzanie gosp. gdyż z wiadomych względów wszyscy na tym zyskują tylko mówią, że się traci, a to nie prawda! Przemysł zbrojeniowy,naftowy....nawet narkotyki idą jak świeże bułeczki dla żołnierzy(jakaś tam iloś amfy jest legalna) i nie tylko ich - mowa o Iraku ;) Zresztą to tylko gra.... |
gdzieś już kiedyś słyszałem tą teorię.
nie jestem specjalistą od finansów i gospodarki, ale wg mnie w niektórych punktach brzmi to dla mnie wiarygodnie. wg mnie to prawdopodobne, że amerykańska gospodarka faktycznie mogłaby się zawalić, gdyby świat przeszedł w międzynarodowych rozliczeniach towarów i usług z $ na ***8364; :hmm: ale kwestia rozpętywania z tego powodu wojen? sam nie wiem. mówi się, że usa najechały irak ze względu na ropę. możliwe jednak, że dno było głębsze niż nam się wydaje. tym bardziej, że podobne opinie są coraz częsciej wymieniane. |
Cytat:
|
to może zróbmy tak: Iran zaatakuje USA, w odpowiedzi Izrael zaatakuje USA, w odpowiedzi USA zgłupieją całkiem, w odpowiedzi Polska zdobędzie rurociag Bałtycki, aż Putin zgłupieje :> :ysz: :wow: ||
|
Cytat:
W Polsce natomiast mamy o tyle ciekawą sytuację, kiedy właściwie nikt nie rozumie co i dlaczego, łącznie z rządzącymi ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to pieknie .. tylko jeszcze tego brakuje zeby Usa zaatakowa***322;o Iran ...
Ale watpie Bush sie pewnie boi po wpadce z iraqu ... a na dwa frony raczej nei jest w stanie lecie***263; ...:> Edit Teraz w***322;asnie przeczyta***322;em ten tekst ... I to co autor pisze jest dla mnie bardzo prawdopodobne... Ameryka postawiona pod sciana jest zdolna do wszystkiego ... Moj najczarniejszy scenariusz: Usa atakuje Iran , Iran Izrael i mamy 3 wojne ***347;wiatowa ... potem juz wzystko posypie sie lawinowo :( ... Albo izrael atakuje iran z podowod bezpieczenstwa , a ameryka im pomaga jakos sojusznik ... wiec wychodzi mnie jwiecej na to samo ... :| |
Cytat:
Kółko się zamyka ...jeśli USA zaatakuje Iran, to Iran zaatakuje Izrael. Więcej....http://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3320039.html |
takie teorie maja to do siebie, ze nie mozna ich poprzec dowodami, ale autor zysluje rozglos :). prezydent Iranu to naprawde nieciekawa persona. zreszta Iran od dziesiatkow lat niszcza religijni oszolomi.
|
Cytat:
o Boziu:wow: |
ciekawe, ciekawe...
strasznie jednak przypomina teksty o ufo |
Cytat:
|
@mp666 przeczytaj artyku***322; jest naprawd***281; bardzo ciekawy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:15. |