![]() |
oj tam, oj tam ... jak ktos chce oszukiwac niech sobie oszukuje
How-To: Increase your upload/download/ratio in torrent trackers jesli zrobi z glowa ... nie do wykrycia |
Cytat:
|
Cytat:
|
jak chetnie zbił bym tak ratio macie jakies aktualne czytaj działajace patenty
|
Sciagnij sobie jakiegos klienta torrentowego typu: bitcomet, utorrent. Jak poszukasz to nzjadziesz tego od groma. Ratio to stosunek uploadu do downloadu. Potem znajdz jakis serwis torrentowy i i zacznij sciagac.
Poczytaj sobie: http://www.searchengines.pl/phpbb203...p?showforum=32 |
Witam. Na początku pragę powiedzieć że w ogóle się nie znam na torrentach, jestem zielony. Chyba bardziej zielonym ode mnie się nie da być. Chciałbym zacząć ściągać z torrentów. Od czego zacząć? Jak narazie ściągam z emula. I o co chodzi z tym ratio? Im większe tym lepiej czy odwrotnie? Łącze mam w miare dobre. Download 30kb/s upload 150kb/s (przynajmniej tak mi się wydaje że dobre) Dołączam screena :)
http://img144.imageshack.us/img144/8...322u1pt.th.jpg |
Cytat:
Na szczęście użytkownicy prywatni w Polsce żadko są pozywani za używanie p2p, ponieważ jak to określił mój kolega "jest to czyn niskiej szkodliwości społecznej" - w naszym kraju jest to główne uzasadnienie oddalenia wniosków sądowych czy prokuratorskich przeciw użytkownikom p2p. |
no to tak jak ja... mam s***322;aby UP, ale uczciwie na niego pracuje. mam te prawie 2 i sie ciesze :D
|
Cytat:
Nawet z uploadem 8x mniejszym od downloadu, na prywatnych trackerach mam ratio od 2 do 10. :taktak: |
Passkey w torrentach to pic na wode, poniewaz posiada b***322;***261;d w zabezpieczeniach, ktorego nie mo***380;na naprawi***263;. Osobiscie przestalem sie bawic w torrenty, bo po co mam denerwowac ludzi, ktorzy uczciwie seeduja ;)
|
Prywane trackery torrent sa raczej bezpieczne ... trudno je przeskanowa***263; jak cos zle mowie to mnie poprawcie ...
|
No to lipa straszna z tym. Do zabawy w torenty trzeba miec dobre lacze. Np moje 512/128 (kto to wymysli grrrr) calkowicie mnie eliminuje. Ale na emule i dc w sam raz.
Taki maly ot - ostatnio po wlaczeniu emule zapuscilem peerguardiana (chyba tak to sie pisze) i lekko sie przerazilem. Nie wysylam bardzo duzo ale jakis taki strach pozostal, przeciez pozywaja ludzi za jeden plik :/ A jak jestz tym na torencie i dc. Ktos ie orientuje odnosnie bezpieczenstwa, co najlepsze jest ? |
Cytat:
Przeciez nie mam namysli stron typu torrenty.org, czy torrenty.net, dzie nawet ratio nie ma ;) |
Cytat:
np. chyba obecnie 2 serwis torrentowy w Polsce ;) btgigs.org |
Cytat:
Dlatego poczatki sa takie trudne... Ja np. na filelist zaczalem od filmu wstawionego kilka tygodni wczesniej i wyseedowalem go na tyle, ze caly limit zniknal. Na PT jest trudniej, tam kazdy probuje wysylac ile sie da, dlatego innym ciezko jest cos wyslac. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:10. |