![]() |
Gsa-4167b
Czym sie rozni wersja oemowa od zwyklej i co to jest?? Na mojej nagrywarce pisze ze mialem biosa DL11 , to moge wgrac DJ (DJ13) czy nie zabardzo????
|
Fizycznie są to te same napędy. Jak najbardziej można wgrać bios DL13, a nawet, moim zdaniem, trzeba moim zdaniem. Wersja box od oem różni się tym iż box to napęd w pudełku + oprogramowanie a oem to sam napęd + ewentualnie oprogramowanie. Czasem napędy różnią się jeszcze panelami przednimi jak w przypadky Benq.
|
oem to naped blizniaczy na bazie danego napedu ... np. benq 1640 i plextor 740 ...
Lub tak ja kpisze Popielaty ;d rozni sie tylko pude***322;kiem i tasma ... :szczerb: Spokojnie mozesz wgrywa***263; ten bios :) |
wlasnie o to chodzi zesie nie da opcja jest nie dostepna, probowalem juz
|
dj nie wgrasz albo ktos zle cie zrozumial, albo nie wiem:) dj jest od innego producenta oem i za diabla nie wgrasz, bez odpowiedniej modyfikacji tego fw. jesli chcesz to tu masz wersje spatchowana tego biosu tdb.rpc1.org . A pytanie po co chcesz go wgrac?
|
to zazuc ta wersje , nie wiem ponoc wersje dj sa lepsze od dl bo maja rippoka i wogole
|
rozni sie riplockiem i region free
|
dl tez jest bez riplocka i region free
|
a jakiego uzywasz biosa ?? w jakeij wersji??
|
dl13 oryginalny
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:06. |