![]() |
Cytat:
|
Z tym piwem dla @Turboni to uwa***380;ajcie bo znowu popadnie w uzale***380;nienie. /***322;agodnie m***243;wi***261;c/
Edit: no i b***281;dzie mial problem z butelkami a mo***380;e te***380; "Wyjecha***263; Ci z bani " ;) Pozdrowienia dla kolegi VIZZARDA |
O nawet to taka sama kwota na jaka mnie memo okrad***322; :szczerb: 70 z***322; :D
Dla z***322;odzieja zyczen nie bedzie , sam wiem jak to jest byc okradzionym na forum ... Heh to jest analogiczna sytlacja jak u Turboniego .... :( |
... no i Amen:taktak:
|
Tu nie chodzi o polskosc, tylko o podejscie do czlowieka... Przypominam tylko ,ze jestes w grupie spolecznosci forum CDRinfo.pl i miedzy innymi Ciebie nazwal nieudacznikiem. Dodal tez ze mzoesz go pocalowac, ale na pewno nie mial na mysli pozytywnego znaczenia tego slowa (np. podczas skladania zyczen ;-)). To tylko pomniejszy apsekt sprawy. Najwazniejsze jest dla mnie to, ze okradl VIZZARD'a - wieloletniego, zasluzonego uzytkownika. Sam z reszta sprawial podobne wrazenie i rowniez podejrzewam, ze bym mu zaufal - pecha mial VIZZ, stal sie pokrzywdzonym w sytuacji, do ktorej dojsc nie powinno. I nie obchodzi mnie czy potrzebowal tych pieniedzy na zycie czy cokolwiek innego, z reszta sam przyznal ze je przpeil. OKRADL GO, dlatego nie zamierzam gnojkowi poblazac, ani tym bardziej - skladac mu zyczen! NIECH SPIERDALA I SIE TU WIECEJ NIE POKAZUJE!
|
jak dla Niego to 100LAT wszystkiego naj naj naj naj najlepsiejszego i duzo :piwo:
przyznam ze zrobił co zrobił, ale kazdy moze zyczenia dostac... jak nie chcecie nie musicie go lubic.... oto polasza własnie |
Wszystkiego dobrego!!!!! :piwo:
|
|
Cytat:
to co zostalo po nim to "Wyjechać Ci z bani ?" |
Moze ktos tu by podlinkowal temat z ostatnia akcja Turboniego, bo znalezc nie moge...? Wszyscy tak ochocz dobrze zycza, a nie wiedza pewnie do konca co sie stalo (ewentualnie trzeba bedzie o to zapytac Macka z klanu, bo on wie najlepiej "Co sie stalo?" ;-)).
|
uprasza się na przyszłość o nie otwieranie topików z życzeniami dla kontrowersyjnych, podpadniętych, czy nieznanych osób. Jako ojciec tej tradycji na tym Forum byłbym wdzięczny :taktak:
|
a ja z***322;o***380;e mu ***380;yczenia, a wpadke mia***322; bardzo du***380;***261; ||
Wszystkiego najlepszego du***380;o :piwo: i :sluze: |
zlodziejom zyczen nie skladam
|
Ode mnie też nie będzie. :nie:
|
Cytat:
Wniosek: brak życzeń. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:48. |