![]() |
Kilka tytułów...
Witam...
Za niecałe 3 godziny mam mature ustną z polskiego... I mam prośbę... Jeśli znacie jakieś utwory (książki, wiersze) opisujące Warszawę i jej mieszkańców to napiszcie tylko tytuł i autora... ---UPDATE--- "Lalke" B. Prusa i "Małą apokalipse" T. Konwickiego mam... |
o.0 3h do matury i dopiero prace piszesz? no wiesz ja swoja napisalem wczoraj wieczorem xD
|
Cytat:
Ja nie pisałem pracy tylko chciałem wiedzieć jakby się mnie spytali o inne utwory przedstawiające Warszawe... ale nie dostałem takiego pytania... |
ile punktow?
|
Hehe, ja pisalem dzien przed egazminem :D
A uczylem sie w dniu egzaminu, w szkole rano :D 7/20 pkt :spoko: I tak mi zalezalo tylko zeby zdac :D Jeszcze tylko angielski ustny jutro i wakaaaaacje || |
Cytat:
|
Cytat:
Polski 12/20 pkt Niemiecki 11/20 pkt |
ja angielski 19/20 :D
polski 18/20 :D |
angielski 20/20
polski 17/20 |
Witam !
Gratulacje wszystkim za dobre wyniki - a zwłaszcza dla kolegów @rosol i @Damianos L - bo naprawdę jest czego :taktak: !!! Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
I tu się zaczynają problemy. Gdzie pójść na studia?:sciana: |
@rychu
studia studiami, ale później co z pracą ??? u mnie wyniki: japoński 50/20 - egzaminator dostał zawału z półobrotu swahili 20/20 - z afrykańskimi językami też sobie radzę :> |
Cytat:
|
Cytat:
to jest moj najwiekszy problem :sciana: ale i tak nie wiadomo jeszcze czy reszta matur zdana :/ |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |