![]() |
Nagrywanie kilku obrazow plyt ccd
Witam. Mam problem. Jak nagrac kilka obrazow plyty ccd (plyt muzycznych) stworzonych za pomoca programu CLONECD na jednym krazku CDR?
prosze o podpowiedz. |
Cytat:
I dodajesz kolejno na liste,nizej na pasku pokazuje ile zajmuje to wszystko miejsca i >Nagraj.:) to na tyle. |
Cytat:
zamontować obrazy po kolei, skopiować zawartość do jakiegoś folderu, potem odpalić nero, wpakować wszystko do kompilacji audio cd i wypalić (jak wejdzie) |
w***322;a***347;nie dwie dobre odpowiedzi, ale nie wiadomo, o kt***243;r***261; chodzi :D
|
Jako dane da sie to nagrac. Chodzi jednak o to ze nie bedzie odtwarzana muzyka. A obrazy plyt sa male bo to single DM
|
Cytat:
chyba, że coś blokuje takie myk? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zamontować należy Deamon Tools - program, który tworzy wirtualne napędy widziane przez system tak samo jak fizyczne. http://www.cdrinfo.pl/software/stron...106184719&a=16 po całym przebiegu instalacji i restarcie (tak? chyba na pewno tak :P) klikamy na mój komputer i prawym mychy zamontuj obraz lub w podobie ;) wybieramy obraz i jest w napędzie (wirtualnym) a teraz można skopiować do folderu np na pulpicie, który zrobimy klikając prawym i Nowy>Nowy folder i zmieniamy nazwę na Grucha, potem odpalamy Nero Ekspress i robimy audio CD. odpisałem na właściwy post? || |
Cytat:
|
Cytat:
a nie chce ich robić |
Zara zara, a co ja cytowa***322;em? :P
Edit: chyba ju***380; czas spa***263;, RAM mi szwankuje... :mruga: |
Cytat:
|
Ja ju***380; mniej wi***281;cej za***322;apa***322;em, ale nie chce mi si***281; pisa***263; ***322;opatologicznego tutka, nie ta godzina. :czas:
Mo***380;e inny ch***281;tny do pomocy si***281; znajdzie? :hmm: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:28. |