![]() |
Cytat:
!pozdro! |
Fakt ze niektóre nośniki pozwalają na upchanie troszke więcej danych niżli jest na nich napisane, ale to już musisz sam sprawdzić, Ja osobiście na płytkach Silver Circle 700MB upchałem 730MB. Nie wydało upchnąć 733MB :( Wątpie by dało się to zrobić na jakimś innym nośniku o pojemności 700MB. Tak więc moim zdaniem musisz dokonać zakupu płytki 800MB :(
.................................................. ......................... Pozdrawiam Face OFF |
Ja zmieściłem na płycie Samsung High DensityCDR-80 o pojemności 700Mb plik 725 MB (film Harry Potter),nagrywarka czyta ,czytnik NEC nie ,LG52 czyta.
|
Sorry, zle przeczytalem...
733 to nie wejdzie na 700, chocby najlepsza byla :( |
To już zależy od nośnika. Musisz pokombinować z róznymi płytami z testem pojemności.
A tak wogóle to witam wszystkich forumowiczów, ja tutaj pierwszy raz :) |
Ja na Samsunga (raczej ich nie lubię, ale...) nagrałem 85 minut muzyki (ok 750 MB) i nagrywarka na to pozwoliła. Wieża ją czyta, CDrom też. Wszystko hula OK. Ale nie wiem jak u kogo i na jakim sprzęcie.
Pozwodzenia PS Oczywiściu najpierw przejechałem ją feurio (tzn test pojemności) |
overburning
Witam !
Czy plik avi, ktory ma np: 733 mega mozna nagrac na zwykla 700-tke? Ile wejdzie na taka plytke? Jesli tak to jak to zrobic i czy beda pozniej jakies problemy z wypalaniem. Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:01. |