![]() |
Prosze pomozcie mi szybko :(
mam roblem mam konsole ps2 slim (najnowsza w polsce :D )
wiec chce grac online probowalem sie polączyc mam plyte network access disc zrobilem 3 rozne profile i zaden nie dziala :( mam komunikat kiedy testuje polączenie takie: conection failed :( prosze pomozcie mi mam neta osiedlowego z predkoscia 256 kb/s :( ja chce grac prosze pomozcie miiiiii |
Cytat:
|
Tak jak rdg napisal zglos do swojego operatora internetu zeby wpisali drugi adres MAC karty sieciowej, zrobienie przekierowania tu nic nie da bo z konsoli nie ustawisz portu (chyba), ale polaczyc sie z innym serwerem gier powinienes jesli admin wpisze ten adres mac ale sam nie zrobisz serwera do tego potrzeba zew. IP
|
Masz 256 w LAN? Zapomnij o grze przez sieć - za słaaaaabe łącze, a na dodatek dzielone :(
PS: Co to za nazwa tematu ??? Na drugi raz prosiłbym coś sensownego wpisać (czyt. dotyczącego Twojego problemu). |
Chyba zle go zrozumiales Berion (albo ja nie wiem ile zzera ps2 pasma) - on ma dla siebie 256 kbit/s. Wg mnie wiele gier nie bedzie mialo problemu - glownie i tak liczy sie w nich ping, nie szerokosc pasma (128 kbit/s wystarcza do gry w wiele gier).
|
Ja rowniez mam problem z podpieciem mojej konsoli do netu.
Zarejestrowalem sie, dostalem plytke network access oraz pin jaki mam wpisac i inne dane. Mam NEOSTRADE 512, kupilem kabel do podpiecia PC z PS2 i podczas proby polaczena, jest jakis problem bo pisze ze kabel nie jest podpiety, czy cos takiego. Prosze o dokladne informacje jak podlaczyc konsolke, jesli mozna to rowniez zdjecia jak to wszystko powinno wygladac. Oraz co jest niezbedne do polaczenia |
Jwzeli nikt nie moze mi tego powiedziec, prosze przynajmniej o podanie jakiegos linku z dokladnymi informacjami jak podpiac PS2 do netu (koniecznie po polsku) prosze o szybka pomoc poniewaz kod PIN ktory dostalem straci swoja waznosc:(
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:22. |