![]() |
nie mozliwe
uruchamiasz paint z menu edit (edycja) wybierasz paste (wklej) zaleznie od wersji jezykowej systemu komendy beda sie roznic :P a ze ctrl+v nie dziala to mozliwe zreszta - a np irfanview? a inny program? chocby word jak juz pomyslow zabraknie :P |
nie mozna wogole wszelkimi sposobami wkleic do painta ;)
|
jak nie dziala skrot ctrl+v to skozystaj z opcji wklej z menu - jedna z nich dziala, nie pamietam ktora (chyba to z menu) :P
|
do painta nie mozna wkleic ;) w tym problem
|
widzisz zrobiona wizytowke na monitorze? wcisnij PrnScr (taki przycisk na klawiaturze
otworz painta i wybiez wklej z menu teraz mozesz wydrukowac :P a tak na serio juz do konca to zaopatrz sie w normalny program do robienia wizytowek (czyli program do grafiki wektorowej) - moze byc np darmowy SodiPodi (interface mocno podobny do GIMPa) albo takze darmowy InkScape (bardziej przypomina tradycyjne programy) - o platnych nie bede pisal, ale jestem wielbicielem CorelDRAW :) tylko 2,5 tysiaca za program do wizytowek (w tym przypadku - bo w nim mozna zrobic wszystko) to troche za duzo ;) maja bardzo duzo opcji - wiec na poczatek trzymaj sie jednej zasady - jak nie rozumiesz do czego jakis przycisk sluzy to go nie wciskaj zrobisz wizytowke - powiel ja na cala karte A4 (wchodzi 10 normalnych ulozonych do ciecia na gilotynie) i drukuj tak mi sie przypomnialo - darmowy OpenOfiice przeciez ma modul DRAW :) tez wystraczy |
jak dobrze pami***281;tam ***380;eby by***322;o t***322;o to trzeba kupic papier od producenta programu
takie ma***322;e z nich cwanaiczki :P |
Programu nie znam, więc nie pomogę, ale:
1) Temat wątku ma odzwierciedlać problem, który jest w nim opisany, co pozwoli potem na znalezienie go przez wyszukiwarkę. 2) Nie używaj dużych liter. |
Design Pro 5 drukuje wizytówki bez tła
WITAM
MAM TAKI PROBLEM , KORZYSTAM Z PROGRAMU DESIGN PRO 5 , ZROBIŁAM WIZYTÓWKI I NIE UMIEM ICH WYDRUKOWAC, DRUKUJE MI TYLKO ZDJECIE I TEKST ALE NIE TŁO :sciana: , W POMOCY SZUKAŁAM ALE JEST PO ANGIELSKU WIEC WIELE SIE NIE DOWIEDZIAŁAM :P PROSZE O POMOC I Z GÓRY DZIEKÓWKA :) :) :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30. |