![]() |
Ja nie miałem probelmu, na początku troche tak, ale teraz nie. jeżeli ktoś chce, to pomoge zrobić:
wystarczy sciągnąc najnowszy alcohol 120% daj kreator odczytu, zaznacz analize DPM (wczesniej ustaw na wysoki w ustawieniach), nastepnie wpisz wszystko co trzeba(nazwe obrazu itp.) i predkośc analizy DPM ustaw na maximum/minimum(4x jest dobre). jezeli ustawisz na maximum i analiza się nie powiedzie tak jak w moim przypadku, probowalem 4 razy i nic, to ustaw wtedy na małą prędkość, moze byc 4x tak ja to robiłem. jezeli sie nie uda, to poprubuj jakieś inne predkosci(12x itd.) jezeli juz bedziemy mieli obraz z pelna analiza odczytu DPM, wtedy obraz montujemy w DT4 w emulacji włanczamy wszystkie opcje. po odpaleniu powinno nam wyskoczyc, ze wykrylo emulacje. nie martwcie sie, na to tez jest rada. wystarczy sciagnac SecuromLoader 1.2, a nastepnie odpalic przez ten programik. wszystko powinno chodzic. |
Cytat:
|
Ale chodzi o to zeby zrobic obraz plyty > nagrac go na plyte
I zeby kopia zachowaywala sie jak oryginal, tzn. wciaz pytal o oryginalna plyte i po wlozeniu kopii rozpoznawal ja jako oryginal. Bez zadnych slodzikow, mini-imagow, loaderow, ani niczego. |
Cytat:
|
ech ja ja swoje zainstalowac Game Jackala i po sprawie zero k***322;opt***243;w z kopiowaniem i z p***322;yta.
|
Ze s***322;odzikiem, to te***380; bym j***261; skopiowa***322; bez problemu :D
|
@alien666, my chcemy kopi***281; be***380; cukierka :)
|
mam kopię bezpieczenstwa herosów po polsku....kopię dvd i działa jak szalona :)
banalnie skopiowałem ją alcoholem, a potem programem magic iso zapisałem jako...iso razem ze słodkoscią...i chodzi jak ogień :) re mich@ł : mam nagrywarę benq dq 60 i bez żadnych problemów ową gierkę skopiowałem |
Jedynie s***322;odzik pomo***380;e. Nagrywarki DVD nie radz***261; sobie tak dobrze z zabezpieczeniami p***322;yt DVD jak nagrywarki CD z p***322;ytami CD.
|
Cytat:
|
:)
Wiec jakim programem da sie zrobic kopie Herosa 5 na DVD, pomozcie laikowi.
|
A kto***347; wie,kt***243;ra p***322;yta jest zabezpieczona ?
|
Cytat:
|
To, ***380;e jest tam s7 to te***380; si***281; domy***347;lam.Chc***281; kupi***263; dzieciakowi wersj***281; cd,***380;eby si***281; nie bawi***263; w jakie***347; obrazy dvd.Je***380;eli jest to taki securom 7 jak w lego star wars to ***380;aden problem.
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:38. |