![]() |
mam problem z DVD stacjonarnym POMOCY
więc wygląda sprawa tak , mam stacjonarne DVD czyta divix itp mp3 i te pierdoły ale piratów nie chce czytać DVD mainowicie plyt DVD+R na innym pasuje i działa an atym nie, czyy może mi ktoś pomódz? może to taki sprzewt ale bez sensu jeśli nawet plyta przegrywana jest z oryginalnej w 100% to powinna chyba działać :|:ysz:
|
1. Jaki konkretnie model tej stacjonarki ?
2. Sprawdzane na p***322;ytach verbatim+/-R ? 3. Sprawdzane z ustawionym BookType ? |
Cytat:
A w przypadku nieczytania DVD+R proponowane jest zastosowanie bitsettingu Lub też zmiana typu nośników z DVD+R na DVD-R :czytaj: :taktak: |
jakaś bezfirmówka to jest :) nie wiem o co chodzi z BookType , a plytki TDK DVD+R, i tu tez nie znam pojecia zastosowanie bitsettingu, a można jakoś zmienic soft cyz cos by czytalo? sprawdzalemw syztskie plyty czyta dwa DVD+R pianiste i manie wielkosci a inne nie :| zawsze nagrywane tą samą predkością itp
2x-4x chyba sprzet beznadziejny :(??? |
Raczej to nie wina odtwarzacza, tylko te dwie płytki DVD+R nagrywane były z zmienionym BookType DVD+R na DVD-ROM. Jeśli nie wiesz jak to się robi to poszukaj TUTAJ lub nagrywaj tylko na DVD-R.
|
wiec wygląda to tak , wczoraj patrzylem jakie plyty dziala i które i doszlem do wniosku ze dzialaja wsyztski nawet DVD+R i DVD-R ale jesli byly przegrywane plyty w opcji kopiuj cd a jak np ktos kompresowal np harry potter czara ognia nie dziala , wiec dzialaja tylko te co sie bezpośrednio kopiuj i nagrywa , i dla mnie to dziwne i bezsensu jets :(może nie ma opcji czytania plyt DVD+/-R a tylko dvd ale to bezsensu bedzie wtedy
|
Cytat:
|
jeju no KOPIUJ DVD , o to mi chodzilo wrr
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:05. |