![]() |
Co sadzicie o nagrywarce LG 32 10 40
Niewiem czy warto to kupic i czy tej firmy produkty sa dobre
prosze o wasze opinnie zwlaszcza tych kto posiada te nagrywarke. |
Cytat:
.................................................. ....................... Pozdrawiam Face OFF |
Na temat produktow to bym nie kupowal z LG: odkurzaczy, mikrofalowek, telewizorow,magnetowidow, sprzetu hi-fi,chlodziarek, pralek klimatyzatorow.
Jednak nagrywara 32X jest warta polecenia, ma naprawde sporo zalet ( czyt. test ) Jest tania. I na szczescie jeszcze na tyle nowa, ze jesli znajda sie jaies bledy to LG wypusci nowy firmware :) |
Niestyte ja mam pecha i moja LG 32x10x40x ma wade fabryczna, oczywiscie wymiane mam odreki, ale co pech to pech, jednak testowalem jeszcze dwa identyczne modele na tym samym kompie i chodza cudownie, nie wiem jakim cudem, ale na jednej z tych nagrywarek plyte 712 MB wypalila w 3:18 min co oznacza, ze musiala wypalac znacznie wieksza czesc plyty z szybkoscia 32x, a jak wiadomo nagrywanie z 32x odbywa sie dopiero od kolo 70% nagranej plyty. Mimo to co spotkalo mnie uwazam za dobry produkt, i od wtorku bede sie cieszyl dobrym modelem nagrywarki.
|
A moze by tak sworzyc KULGBJDI Klub Uzytkownikow LG32x Broniacych Jej Dobrego Imienia
|
Mam LG 32 i nie skarze sie na nic jest OK i jest tania zwaszcza teraz.
|
popieram taki Klub ;) oczywiscie w życiu do niego nie przystapie ale to może byc ciekawa wojna cos w stylu kultowego Intel vs AMD ;P
jak założycie dajcie znac tylko nie namówcie zbyt wielu osób na ta srednia nagrywarke :) |
Przedmowca dobrze mowi:)))
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:12. |