![]() |
Kompresja mp3
Witam.
Chciałbym zmniejszyć w kilku albumach mp3 bitrate (z 192kbps na 128kbps). I mam takie pytanie jakim programem mógłbym to zrobić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam mp_lasso |
CDex, ale po co?
|
do mp3playera. W cdex nie znalazlem tej funkcji m***243;g***322;bys mnie pokierowa***263;?
|
W ustawieniach enkodera ustawiasz ***380;***261;dany bitrate, a nast***281;pnie konwersja > mpeg -> mpeg :)
|
jeszcze raz, tylko po co ???
tak bardzo ci brakuje miejsca na dysku ? nie za wiele oszczedzisz, a stracisz jakość |
Cytat:
|
Kiepsko w sensie, ***380;e tnie..?
|
Cytat:
|
To zale***380;y od piosenki czy mo***380;e nieraz nie mo***380;e odtworzy***263; tego samego pliku?
|
Cytat:
|
Pogorszenie jako***347;ci mp3 jest potrzebny mi po to, aby w mp3playerze zmie***347;ci***322;o si***281; wi***281;cej piosenek :).
@gallus dzieki za odpowiedz. Uda***322;o mi si***281; to zrobi***263; :) z 835MB zmniejszy***322;em na 554MB |
Cytat:
Witam! Miałem dokładnie rten sam problem. Jednak sobie z nim poradziłem. Wymieniłem soft na nowszy i orginalny od motorolli, a zeby nie stracic gwarancji robiłem to w serwisie motorolli. Nasciemniałem ze sie wiesza, ze to ze tamto i pogadałem z typem i sie ugadałem ze wgraja mi orginalny soft i załoza simLocka spowrotem na ere. Dodatkowy zysk jaki z tego miałem to to ze po włozeniu karty 128Mb nie zwalniał mi telefon jak miało to miejsce na sofcie Ery... Wymiana sfotu oczywiscie nastapiła gwarancyjnie :D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:53. |