![]() |
Poza tym TU powt***243;rzy***322;e***347; ten sam post...
|
Cytat:
a każda sytuacja, w której moderator dostrzeże naruszanie regulaminu zaowocuje odpowiednia reakcją, z której nie musi Ci sie tłumaczyć |
A na przykład ten temat... zablokowaliście mi temat a jemu czemu nie... przecież skoro ma obraz plyty to to nie moze byc oryginalna gra
|
dzia***322;a cukierek angielsko- rosyjski
|
Dzia***322;a cukierek z wersj***261; kolekcjonersk***261; na dvd z patchem 1.1?? Ma kto***347; :>
|
potwierdzam: ciacho jest i działa. wyszedł niedawno patch 1.1, który daje dość dużo poprawek więc ciacho musi być pod konkretną wersję.
|
Taka mała dygresja :) Ale po co bawić się w kopiowanie gry do obrazu iso.
Przecież już jest do tej gry cukierek. I gra podobno działa bez problemu. Więc wystarczy tylko pobrać cukierka i grać :spoko: |
nie da si***281; tak po***322;***261;czy***263; ***380;eby stanowi***322;o integraln***261; ca***322;o***347;***263; .
mini image to to taki oszukany obraz p***322;yty emuluj***261;cy zabezpieczenie. |
obraz DVD Heroes V
Mam taki problem, mam na dysku mini image do gry Heroes V i posiadam też pliki z płyty. No i jak to połączyć żeby był pełny obraz płyty z plikami i z informacjami z mini image?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:49. |